Pozisyon veya İlan Adı
SaW Kabin Amirliği A jet

Ahıskalı

Üye
28 Ağu 2025
36
21
5
Meslek
Kabin
Arkadaşlar herkese merhaba , Mülakat için hangi konu başlıklarına çalışmamız gerek , ,Daha önce deneyimleyenlerden tecrübelerini paylaşmasını rica ediyorum . herhangi bir bilgi bulamadım , yardımcı olur musunuz ?

• Like
Tepkiler: Üye silindi 20000
Merhaba,ingilizce standart mülakat,tecrübesizlerle aynı. Kurul mülakatı 3-4 soru teknik bilgi (sop,emg,komut sordukları da oluyormuş ). 2 sene oldu ben gireli çok da iyi hatırlamıyorum ne sormuşlardı diye. Başka tecrübesi olan varsa aktarsın hepimize🙏🏼

Merhaba,ingilizce standart mülakat,tecrübesizlerle aynı. Kurul mülakatı 3-4 soru teknik bilgi (sop,emg,komut sordukları da oluyormuş ). 2 sene oldu ben gireli çok da iyi hatırlamıyorum ne sormuşlardı diye. Başka tecrübesi olan varsa aktarsın hepimize🙏🏼
Çok teşekkür ederim . Umarım güzel geçer herkes için .🌺

Arkadaşlar yarın mülakatım var daha önce giren arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilir ler mi?İngilizce ve kurul mülakatı zorluk derecesi nedir ya da hangi konular ele alınıyor

• Like
Tepkiler: Üye silindi 20000

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.