Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhabalar arkadaşlar, bu haftadan sonra haftaya ki olan tarihlerde kurul mülakatına girecek olan aday var mı? eğer yoksa diğer adaylara ilk mail için dönüşler olur mu sizce?
merhabalar arkadaşlar, bu haftadan sonra haftaya ki olan tarihlerde kurul mülakatına girecek olan aday var mı? eğer yoksa diğer adaylara ilk mail için dönüşler olur mu sizce?
ben de hala bekliyorum 21 temmuzda başvurdum pegasus tecrübesiz kabin memurluğuna ama hala peoplise da değerlendirilme sürecinde deniyor son birkaç gün içinde kendisine ilk mail atılan var mı arkadaşlar?
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.