Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar, selamlar. Geçmişte olduğum septum deviasyonu ameliyatı ve mevsimsel alerjik rinit tanısı kabin memurluğu sağlık mülakatında bir sorun çıkarır mı? Cevaplarsanız çok sevinirim...
Alerjik rinit bende de var, sanmıyorum çıkaracağını ya. Solunum fonksiyon testi vs iyiyse, akciğer grafisi bence sorun yaratmaz, hiç sorun yaratanı duymadım
Arkadaşlar, selamlar. Geçmişte olduğum septum deviasyonu ameliyatı ve mevsimsel alerjik rinit tanısı kabin memurluğu sağlık mülakatında bir sorun çıkarır mı? Cevaplarsanız çok sevinirim...
thy , burun kıkırdak yapında eğrilik var ise nefes almakta zorluk yaşıyorsan bu ameliyatı yap gel diyor . Eğer geçmişte bu ameliyatı zaten yaptırdıysan ise senden sorunsuz KBB muayenesi istiyor . Bu KBB muayenesi zaten uçuşa uygunluk testinde var yani şu an burnunda sorun yoksa bi problem olmayacaktır . Bence .