SHGM onaylı her hastanede ücret sabit, kalite de hemen hemen aynıdır. Hepsinde randevu alıp randevu aldığınız gün içinde muayenenizi kısa sürede bitirebilirsiniz. Sizin için ulaşım açısından kolay olan hastane hangisiyse oraya gidin. Gitmeden önce de randevu alın mutlaka.Arkadaşlar merhaba herkese, süreç boyu İzmirde olup SHGM raporunu İzmirden alan var mıdır? Listede iki hastane var hangisini önerirsiniz? Teşekkürler![]()
teşekkür ederimSHGM onaylı her hastanede ücret sabit, kalite de hemen hemen aynıdır. Hepsinde randevu alıp randevu aldığınız gün içinde muayenenizi kısa sürede bitirebilirsiniz. Sizin için ulaşım açısından kolay olan hastane hangisiyse oraya gidin. Gitmeden önce de randevu alın mutlaka.
yaa :/ içime kurt düştü şimdi. peki doktorlar size şuranda sorun var, thy bunu sorun edebilir tarzı bilgilendirme yapıyor mu? yardımcılar mı diye merak ediyorumMerhaba ben İzmir'den aldım, iki hastane görünüyor ama aslında bir tanesine yönlendiriliyorsunuz Buca'da. Oradaki havacılık polikliniğinde tüm testleriniz yapılıyor ve özel olarak ilgileniliyorsunuz. Ek tetkik olabilecek durumlara onlar da bakıyor yönlendiriyorlar ama birkaç eksik gördüğüm nokta olduğunu söyleyebilirim. Ben öncesinde yeni gittiğim için randevulara daha kontrollü ilerledim ve ortalama çıktı değerlerim ama daha iyisi olabilir miydi diye düşündüm. Mesela işitme testinde ses geçirmeyen bir odaya girmeniz gerekiyor ama oda kesinlikle ses geçiriyordu ona rağmen yapılmayacak kadar zor değildi test. Verdim ve geçerli de sayıldı ama bir dahakine orayı tercih etmem büyük ihtimalle. Şimdiden başarılar diliyorum
Açıkcası benim de ilk deneyimim o yüzden karşılaştıramam ama ikinci sefer için de tercih edenler vardı. İlgi konusunda iyilerdi bence geri dönüş de yapıldı, zaten THY'nin istediği tetkikleri yapma konusunda oldukça hassaslar. Ancak siz de iyi takibini yapın ve belgelerin eksiksiz size teslim edildiğinden (mail atıyorlar), ve karşı tarafa iletileceğini ekstra kontrol edin derim. Karşılaştırmak için de belki diğer hastanelerle gidenlerle konuşabilirsiniz. Ama ben de oradan aldım ve her şey olumlu görünüyor şu andayaa :/ içime kurt düştü şimdi. peki doktorlar size şuranda sorun var, thy bunu sorun edebilir tarzı bilgilendirme yapıyor mu? yardımcılar mı diye merak ediyorum
Hastanelerle ilgili beğenmediğiniz istek, öneri veya şikayet; ne varsa SHGM'ye bildirebilirsiniz. SHGM geri bildirime önem veriyor. Tam olarak hangi kanaldan onu şu an bilgisayar başında olmadığım için söyleyemeyeceğim. Mail adresleri veya iletişim formu vardır mutlaka, web sitelerinde.Açıkcası benim de ilk deneyimim o yüzden karşılaştıramam ama ikinci sefer için de tercih edenler vardı. İlgi konusunda iyilerdi bence geri dönüş de yapıldı, zaten THY'nin istediği tetkikleri yapma konusunda oldukça hassaslar. Ancak siz de iyi takibini yapın ve belgelerin eksiksiz size teslim edildiğinden (mail atıyorlar), ve karşı tarafa iletileceğini ekstra kontrol edin derim. Karşılaştırmak için de belki diğer hastanelerle gidenlerle konuşabilirsiniz. Ama ben de oradan aldım ve her şey olumlu görünüyor şu anda
Merhaba ortalama shgmden alacağımız raporun fiyatı nedir biliyor musunuz? Siz ne ödediniz?Hastanelerle ilgili beğenmediğiniz istek, öneri veya şikayet; ne varsa SHGM'ye bildirebilirsiniz. SHGM geri bildirime önem veriyor. Tam olarak hangi kanaldan onu şu an bilgisayar başında olmadığım için söyleyemeyeceğim. Mail adresleri veya iletişim formu vardır mutlaka, web sitelerinde.
21.300 civarı. küsuratı tam hatırlamıyorumMerhaba ortalama shgmden alacağımız raporun fiyatı nedir biliyor musunuz? Siz ne ödediniz?
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.