csahin

Üye
25 Şub 2025
22
5
0
18 subatta yerinde sinava girdikten sonra kurul mulakatina cagrilan var mi ? Izmir icin soruyorum teşekkürler

Bende 17 şubatta girsin hala haber yok çok da güzel geçmişti sınavım ama galiba bize haber gelmeyecek mülakatlar tamamlanmış sanırım

Gerçekten mi ya :/ tamamlandigini nereden duydunuz , bir de olumsuz da olsa kesin herkese dönüş yapılacak denmişti size olumsuz diye cevap geldi mi

Gerçekten mi ya :/ tamamlandigini nereden duydunuz , bir de olumsuz da olsa kesin herkese dönüş yapılacak denmişti size olumsuz diye cevap geldi mi
İlk etap için tamamlandı bir daha mülakat yaparlar mı bilemiyorum. Nisan ve Mayıs aylarında 2 grup eğitim sınıfları açılıyor.

Bunlari nereden öğrendiniz ❤️ ben olumsuz da olsa en azından netlestirmek adına mail attım telefonla aradım ama hiçbir geri donus alamadim siz ulasabildiniz mi
Nişanlım girdi mülakata orada söylemişler. Mayıs grubunda olabilirsiniz yani Nisan grubu mülakata girenler.

Nişanlım girdi mülakata orada söylemişler. Mayıs grubunda olabilirsiniz yani Nisan grubu mülakata girenler.
Benden 1 gun sonra sınava giren bir kişi mülakata çağrıldığı soyledi bu siteden , sizce elenmiş miyimdir peki 😅 ama eledikleri kişiye kesinlikle olumsuz geri dönüş yapmıyorlar mı bilgilendirme de gelmedi, esiniz ismimi versem sorabilir mi çünkü başka iş basvurularina da basvuramiyorum belirsizlikten

Benden 1 gun sonra sınava giren bir kişi mülakata çağrıldığı soyledi bu siteden , sizce elenmiş miyimdir peki 😅 ama eledikleri kişiye kesinlikle olumsuz geri dönüş yapmıyorlar mı bilgilendirme de gelmedi, esiniz ismimi versem sorabilir mi çünkü başka iş basvurularina da basvuramiyorum belirsizlikten
Bilemiyorum ama elbet geri dönüş olur. Mart içerisinde olumlu olumsuz dönerler diye düşünüyorum.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.