Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bunlari nereden öğrendiniz ben olumsuz da olsa en azından netlestirmek adına mail attım telefonla aradım ama hiçbir geri donus alamadim siz ulasabildiniz mi
Bunlari nereden öğrendiniz ben olumsuz da olsa en azından netlestirmek adına mail attım telefonla aradım ama hiçbir geri donus alamadim siz ulasabildiniz mi
Benden 1 gun sonra sınava giren bir kişi mülakata çağrıldığı soyledi bu siteden , sizce elenmiş miyimdir peki ama eledikleri kişiye kesinlikle olumsuz geri dönüş yapmıyorlar mı bilgilendirme de gelmedi, esiniz ismimi versem sorabilir mi çünkü başka iş basvurularina da basvuramiyorum belirsizlikten
Benden 1 gun sonra sınava giren bir kişi mülakata çağrıldığı soyledi bu siteden , sizce elenmiş miyimdir peki ama eledikleri kişiye kesinlikle olumsuz geri dönüş yapmıyorlar mı bilgilendirme de gelmedi, esiniz ismimi versem sorabilir mi çünkü başka iş basvurularina da basvuramiyorum belirsizlikten
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.