Pozisyon veya İlan Adı
Yer hizmetleri memuru
İstasyon Adı
İzmir
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Hurkus99

Üye
16 Mar 2025
51
6
5
Arkadaşlar merhaba YHM ılanı ıcın İzmir’e cagrıldım fakat sezonluk olarak aldıklarında kadroya geçme ihtimali ne kadar yüksek farklı bir sehırde yaşıyorum bu sebepten gidip gitmeme konusunda kararsızım

Arkadaşlar merhaba YHM ılanı ıcın İzmir’e cagrıldım fakat sezonluk olarak aldıklarında kadroya geçme ihtimali ne kadar yüksek farklı bir sehırde yaşıyorum bu sebepten gidip gitmeme konusunda kararsızım
Bu iş tamamen şansa kalmış, eskiden eleman ihtiyacı olunca kadroya geçiriyordular ama artık çok zor diye biliyorum. Hatta arkadaşımın demesine göre bi şirket 6 aylık elemanları 6 ay çalıştırıp çıkarmış ardından 1 ay sonra tam zamanlı ilan açmışlar o derece yani.

• Like
Tepkiler: Hurkus99
Bu iş tamamen şansa kalmış, eskiden eleman ihtiyacı olunca kadroya geçiriyordular ama artık çok zor diye biliyorum. Hatta arkadaşımın demesine göre bi şirket 6 aylık elemanları 6 ay çalıştırıp çıkarmış ardından 1 ay sonra tam zamanlı ilan açmışlar o derece yani.
O zaman gitmemek daha hayırlı teşekkür ederim :(

O zaman gitmemek daha hayırlı teşekkür ederim :(
Rica ederim. Ama ben sizin yerinizde olsam giderdim eğer ki hali hazır da bir işiniz yok ise değerlendirirdim, dediğim gibi 6 ay sonra ne olur bilemeyiz bu işler şefle müdürle arayı iyi tutmaya bakmıyor artık diye düşünüyorum tek çare şans. Hakkınızda hayırlısı olur inşallah 🌸

• Like
Tepkiler: xoceanx

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.