TGS İzmir Yhm Yerinde Sınav Daveti

• Konbuyu başlatan Aslasl
  • Başlangıç tarihi
Arkadaşlar merhaba 9 şubatta izmir yhm için yerinde sınav daveti aldım,bilgisayardan olan bir sınav mı bu yoksa mülakat mı ,takım elbise giymeli miyim yani?

Arkadaşlar merhaba 9 şubatta izmir yhm için yerinde sınav daveti aldım,bilgisayardan olan bir sınav mı bu yoksa mülakat mı ,takım elbise giymeli miyim yani?
İkametgah İzmir ve çevresi mi

Ben bugün girdim sınava. Tabletten sınavı yapıyorsunuz sonra hiçbir şey süreci takip etmenizi söylüyorlar o kadar. günlük giyinebilirsiniz çoğunluk öyleydi

Evet izmir çevresi

Ben bugün girdim sınava. Tabletten sınavı yapıyorsunuz sonra hiçbir şey süreci takip etmenizi söylüyorlar o kadar. günlük giyinebilirsiniz çoğunluk öyleydi
Çok teşekkür ederim 🙏😇😇

@adminn bu hafta çağrılar biter mi İzmir için haftaya da devam eder mi

Bilgisayardan sınav kurul mülakatı daha sonra olacak.

Peki zorluk derecesi nasıl 32 soru mu

Genel yetenek çok kötü geçmişti 10 doğru anca vardır. Daha sms almadım sınav için bu yüzden olabilir mi

Genel yetenek çok kötü geçmişti 10 doğru anca vardır. Daha sms almadım sınav için bu yüzden olabilir mi
Online sınavdan sonra birde yerinde sınavda yine aynı şekilde ingilizce ve genel yetenek soruları mı cevaplaniyir

Konuyu okuyanlar;