Personal

Üye
1 Ağu 2023
74
29
0
Mülakat Mesajı alan arkadaşlar yazarsa iyi olur bugün sınav saati son bulduktan (23.55) sonra, yarın itibarı ile dönüşler başlar diye umuyoruz.

• Like
Tepkiler: Aleyna
Herhangi bir dönüş alan var mı arkadaşlar
Ben ayt istasyonu için başvurdum. Adb ile süreç aynı şu anlık dönüş yapılmadı. İstanbul için de zaten Çarşamba gecesi sınav bitmisti cuma günü akşam saatlerinde dönüş yapılmaya başlanmıştı. Yarın veya en geç Çarşamba gelir diye düşünüyorum. Grup şeklinde ayrılıyor zaten. En son İstanbul grubu için 15 Şubat denilmişti. Yani cagrilma süreçleri uzun oluyor. 15 kişilik gruplar oluşturup ona göre günlere ayırıp mesaj atıyorlar. (Salı veya Çarşamba gelmez ise Perşembe cuma da gelebilir dönüş)

• Like
Tepkiler: admin
Ben ayt istasyonu için başvurdum. Adb ile süreç aynı şu anlık dönüş yapılmadı. İstanbul için de zaten Çarşamba gecesi sınav bitmisti cuma günü akşam saatlerinde dönüş yapılmaya başlanmıştı. Yarın veya en geç Çarşamba gelir diye düşünüyorum. Grup şeklinde ayrılıyor zaten. En son İstanbul grubu için 15 Şubat denilmişti. Yani cagrilma süreçleri uzun oluyor. 15 kişilik gruplar oluşturup ona göre günlere ayırıp mesaj atıyorlar. (Salı veya Çarşamba gelmez ise Perşembe cuma da gelebilir dönüş)
Teşekkür ettim, hayırlısı inşallah

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.