TGS İzmir yhm hrpeak sınav sonrası mülakat mesajı

Personal

HavaPersonel.Com
Mülakat Mesajı alan arkadaşlar yazarsa iyi olur bugün sınav saati son bulduktan (23.55) sonra, yarın itibarı ile dönüşler başlar diye umuyoruz.

Buss

HavaPersonel.Com
Herhangi bir dönüş alan var mı arkadaşlar
Ben ayt istasyonu için başvurdum. Adb ile süreç aynı şu anlık dönüş yapılmadı. İstanbul için de zaten Çarşamba gecesi sınav bitmisti cuma günü akşam saatlerinde dönüş yapılmaya başlanmıştı. Yarın veya en geç Çarşamba gelir diye düşünüyorum. Grup şeklinde ayrılıyor zaten. En son İstanbul grubu için 15 Şubat denilmişti. Yani cagrilma süreçleri uzun oluyor. 15 kişilik gruplar oluşturup ona göre günlere ayırıp mesaj atıyorlar. (Salı veya Çarşamba gelmez ise Perşembe cuma da gelebilir dönüş)

Personal

HavaPersonel.Com
Ben ayt istasyonu için başvurdum. Adb ile süreç aynı şu anlık dönüş yapılmadı. İstanbul için de zaten Çarşamba gecesi sınav bitmisti cuma günü akşam saatlerinde dönüş yapılmaya başlanmıştı. Yarın veya en geç Çarşamba gelir diye düşünüyorum. Grup şeklinde ayrılıyor zaten. En son İstanbul grubu için 15 Şubat denilmişti. Yani cagrilma süreçleri uzun oluyor. 15 kişilik gruplar oluşturup ona göre günlere ayırıp mesaj atıyorlar. (Salı veya Çarşamba gelmez ise Perşembe cuma da gelebilir dönüş)
Teşekkür ettim, hayırlısı inşallah

Personal

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar ramp işcisi için mülakat dönüşleri başlamış, yhm için mesaj alan var mı

Personal

HavaPersonel.Com
Ne zaman geldi aceba mülakat tarihi ne ve İzmir ikametli misiniz

Dreamer05

HavaPersonel.Com
Antalya ve izmir paralel ilerliyor sanırım Antalya'da başlamış ama izmir için emin degilim ben de bekliyorum hala

Konuyu okuyanlar;