Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TGSİzmir Tgs Yolcu Hizmetleri Memuru Kurul Mülakatı Dönüşü
İzmir Tgs Yolcu Hizmetleri Memuru pozisyonu için Kurul Mülakatı olumlu olumsuz dönüş alan veya ne zaman açıklanacağı ile ilgili bilgisi olan var mı acaba?
Ben 16 şubat günü mülakata girmiştim, diğer hafta cuma yani 23 şubat gününe kadar mülakatlar devam ettiğini varsayarsak eğer bu hesaba göre de en geç 9 nisan günü cevap gelmeli, ama eğer 23 şubat sonrasında da mülakatlar eğer Mart ayının ilk haftasınıda kapsayacak şekilde devam ettiyse o zaman 15 Nisan'a kadar beklemek gibi bir süre hesabı çıkıyor ama o kadar olmaz bence
Ben 16 şubat günü mülakata girmiştim, diğer hafta cuma yani 23 şubat gününe kadar mülakatlar devam ettiğini varsayarsak eğer bu hesaba göre de en geç 9 nisan günü cevap gelmeli, ama eğer 23 şubat sonrasında da mülakatlar eğer Mart ayının ilk haftasınıda kapsayacak şekilde devam ettiyse o zaman 15 Nisan'a kadar beklemek gibi bir süre hesabı çıkıyor ama o kadar olmaz bence
1 Nisan gününe kadar beklemek gerek, o gün 45. gün olduğu için en geç o gün cevap gelmeli hesaplarıma göre, eğer o günde cevap gelmezse bir şekilde bilgi almak lazım
Bugün itibariyle 31. gündeyiz, bakalım kalan 14 günde neler olacak, iyi bir haber gelir inşallah