TGS İzmir Tgs Yolcu Hizmetleri Memuru Kurul Mülakatı Dönüşü

• Konbuyu başlatan Idk3
  • Başlangıç tarihi
I

Idk3

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
İzmir Tgs Yolcu Hizmetleri Memuru pozisyonu için Kurul Mülakatı olumlu olumsuz dönüş alan veya ne zaman açıklanacağı ile ilgili bilgisi olan var mı acaba?

C

cleverman6

Hesaplarıma göre en geç 1 Nisan akşam 8'e kadar cevap gelecek gibi

C

cleverman6

Bende yeni hafta için bekliyorum ama çok uzun sürdü gerçekten 1 ay demişlerdi bugün gelmezse aşılacak 1 ay :(
Ben 16 şubat günü mülakata girmiştim, diğer hafta cuma yani 23 şubat gününe kadar mülakatlar devam ettiğini varsayarsak eğer bu hesaba göre de en geç 9 nisan günü cevap gelmeli, ama eğer 23 şubat sonrasında da mülakatlar eğer Mart ayının ilk haftasınıda kapsayacak şekilde devam ettiyse o zaman 15 Nisan'a kadar beklemek gibi bir süre hesabı çıkıyor ama o kadar olmaz bence

I

Idk3

Ben 16 şubat günü mülakata girmiştim, diğer hafta cuma yani 23 şubat gününe kadar mülakatlar devam ettiğini varsayarsak eğer bu hesaba göre de en geç 9 nisan günü cevap gelmeli, ama eğer 23 şubat sonrasında da mülakatlar eğer Mart ayının ilk haftasınıda kapsayacak şekilde devam ettiyse o zaman 15 Nisan'a kadar beklemek gibi bir süre hesabı çıkıyor ama o kadar olmaz bence
Son mülakat gününü baz almazlar bence. 45 gün sınırını geçmez umarım dediğiniz gibi. Kaç kişi alınacak izmir için bilginiz var mı acaba

C

cleverman6

Son mülakat gününü baz almazlar bence. 45 gün sınırını geçmez umarım dediğiniz gibi. Kaç kişi alınacak izmir için bilginiz var mı acaba
Maalesef alım sayısıyla ilgili bilgim yok

C

cleverman6

1 Nisan gününe kadar beklemek gerek, o gün 45. gün olduğu için en geç o gün cevap gelmeli hesaplarıma göre, eğer o günde cevap gelmezse bir şekilde bilgi almak lazım

Bugün itibariyle 31. gündeyiz, bakalım kalan 14 günde neler olacak, iyi bir haber gelir inşallah

I

Idk3

İzmirde kurul mülakatına olumsuz dönüş alanlar var mı acaba ben hiç denk gelmedim online ve yerinde sınavdan sonra olumsuz mesajlar gitmiş sadece

I

inaktif

HavaPersonel.Com
İzmirde kurul mülakatına olumsuz dönüş alanlar var mı acaba ben hiç denk gelmedim online ve yerinde sınavdan sonra olumsuz mesajlar gitmiş sadece
Olumsuz mesajların gittiğini nerden öğrendiniz acaba

Konuyu okuyanlar;