TGS İzmir TGS YHM yerinde yabancı dil sınavı sonrası davet

• Konbuyu başlatan oguzhank
  • Başlangıç tarihi
O

oguzhank

HavaPersonel.Com
İzmir YHM 8 Şubat'ta yerinde dil sınavına girdikten sonra kurul mülakatı için davet alan varsa bildirebilir mi? Üstelik diğer istasyonlarda kurul mülakatına giren varsa nasıl geçti neler sordular mülakat nasıldı anlatırlarsa girecek olanlar en azından hazırlıklı olur

A

Aleyna

HavaPersonel.Com
İzmir YHM 8 Şubat'ta yerinde dil sınavına girdikten sonra kurul mülakatı için davet alan varsa bildirebilir mi? Üstelik diğer istasyonlarda kurul mülakatına giren varsa nasıl geçti neler sordular mülakat nasıldı anlatırlarsa girecek olanlar en azından hazırlıklı olur
Bende 8 şubatta sınava girdim ama kurul SMS i almadım? SMS Alan oldu mu merak ediyorum

O

oguzhank

HavaPersonel.Com
Anladım ama olumlu da gelebilir ya bekleyelim
Ben artık beklemiyorum çünkü İzmir İstanbul'a göre küçük istasyon o yüzden işler daba çabuk biter bu zamana kadar bir geri dönüş olmadı

C

cleverman6

HavaPersonel.Com
Anlatılanlara göre 6 ay sonunda ki Nisan ayında çalışmaya başlanacaksa eğer Eylül ayının sonunda veya Ekim başında sözleşme bitecek anlamına geliyor, sözleşmeli olarak işe başlayan kişilerden kadroya yüzde kaç personel alınır acaba ortalama olarak. Önceki yıllara göre bir analiz yapabilirmiyiz veya güncel duyumlara göre. Bir yandan Nisan ayında thy kabin memuru ilanı açacak ve böyle bir durumda insan büyük bir ikilemde kalıyor çünkü 6 ay sonunda işsiz kalma riski var tgs yer hizmetleri işinde. Birde kadroya hangi kriterleri tam olarak karşılayanlar alınacak mesela, diyelim hiç devamsızlık yapmadı kişi ve işini düzgün yaptı, bunlara ek olarak başka ne gibi kriterler olabilir veya varmıdır kadroya alınabilmek için. Diğer yandan thy kabin memurluğu sözleşmeli değil direkt kadroya alınacak şekilde olmasına ek olarak hem maaş daha yüksek hem de iş garantisi var, dünyayı gezme fırsatı da cabası. Sizler bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar

Konuyu okuyanlar;