yamimu

Üye
25 Ocak 2025
14
2
0
Arkadaşlar çoğu kişiye mülakat daveti gelmiş ancak sınavım iyi geçmesine rağmen bana ne olumsuz ne de olumlu bir mesaj gelmedi. Açıkçası tadım kaçtı yorumları görünce. Beklemeye devam etmeli miyim olumsuz mesaj gelir mi?

• Like
Tepkiler: zgavo ve cglkymk
Arkadaşlar çoğu kişiye mülakat daveti gelmiş ancak sınavım iyi geçmesine rağmen bana ne olumsuz ne de olumlu bir mesaj gelmedi. Açıkçası tadım kaçtı yorumları görünce. Beklemeye devam etmeli miyim olumsuz mesaj gelir mi?
Evet ben de merak ediyorum bunu. Tek partta mı atılıyor davetler? Yoksa beklenmeli mi hala bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

Merhaba arkadaşlar yerinde sınava 17 şubat tarihinde girdim bende. Önlisans mezunuyum. Acaba öncelikle lisans mezunu ya da dil çıkışlıları çağırıyor olabilirler mi benim de iyi geçmişti çünkü.

Merhaba arkadaşlar yerinde sınava 17 şubat tarihinde girdim bende. Önlisans mezunuyum. Acaba öncelikle lisans mezunu ya da dil çıkışlıları çağırıyor olabilirler mi benim de iyi geçmişti çünkü.
Ben lisans mezunuyum benim de sınavım iyi geçmişti henüz ben de mesaj almadım.

Dille yada mezuniyetle alakalı olduğunu zannetmiyorum ama çağırırlar ilk etap 25 şubat gözüküyor

• Like
Tepkiler: cglkymk
Ben hala geçen sene yüzyüze mülakattan sonra ne sms ne de mail ile neden hiçbir şekilde olumlu veya olumsuz cevap gelmediğini merak ediyorum

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.