admin
Admin
Moderatör
Bayram tatili bitene kadar süreçlerinizde bir hareket beklemeyin. Herkesin Ramazan Bayramı'nı kutlarım.
İyi Bayramlar.
İyi Bayramlar.
İyi bayramlarBayram tatili bitene kadar süreçlerinizde bir hareket beklemeyin. Herkesin Ramazan Bayramı'nı kutlarım.
İyi Bayramlar.
İyi Bayramlar. bisey öğrenmek istiyorum benim başvuru sürecim olumlu geçti ayın 15 eğitim için msj geldi fakat aslı sabikam temiz ve devam eden tek mahkeme vr ileri sorun olur
İyi Bayramlar. bisey öğrenmek istiyorum benim başvuru sürecim olumlu geçti ayın 15 eğitim için msj geldi fakat adli sabikam temiz ve devam eden tek mahkeme vr ileri sorun olur muBayram tatili bitene kadar süreçlerinizde bir hareket beklemeyin. Herkesin Ramazan Bayramı'nı kutlarım.
İyi Bayramlar.
Apron kartinizin cikmasina engel durum olmadigi surece sikinti olmazİyi Bayramlar. bisey öğrenmek istiyorum benim başvuru sürecim olumlu geçti ayın 15 eğitim için msj geldi fakat adli sabikam temiz ve devam eden tek mahkeme vr ileri sorun olur mu
E devlet sistemde tek mahkeme görünüyor sorun olmaz heralde apron kartı için sanırım dediğinize göreApron kartinizin cikmasina engel durum olmadigi surece sikinti olmaz
İyi bayramlar.Bayram tatili bitene kadar süreçlerinizde bir hareket beklemeyin. Herkesin Ramazan Bayramı'nı kutlarım.
İyi Bayramlar.
Mahkemeden mahkemeye farkeder. Mülakatta dendiğine göre tribun kavgasina karışmış birinin bile apronu çıkmamışE devlet sistemde tek mahkeme görünüyor sorun olmaz heralde apron kartı için sanırım dediğinize göre
MaalesefMerhaba ajet İK için ulaşabileceğim bir cep telefonu numarası var mı?
Tgs maaşları hanfi banka üzerinden yatıyor acabaApron kartinizin cikmasina engel durum olmadigi surece sikinti olmaz