Pozisyon veya İlan Adı
Cadet Programı

pilotadayi

Üye
9 Eyl 2025
5
0
0
Meslek
Teknik
Merhabalar
SunExpress Cadet programına başvurmuştum ve girmem için bir iTEP sınavı yolladılar ama sınava gireli 10 gün oluyor neredeyse ve hala bir mail gelmedi. Konuyla alakalı tecrübesi olan var mı?

Merhaba ben 1 ay once girmistim 2 gun sonra geldi. Fakat arkadasim da 2 hafta once girmisti ve bir turlu donus yapmadilar en son kendisi mail atti ogrenmek icin o zaman soylediler. Biraz bekleyin olmazsa siz de mail atarsiniz

Bende mail attım ama ona da dönüş alamadım. Bu arkadaşın sınav sonucu olumlu mu peki?

Bende mail attım ama ona da dönüş alamadım. Bu arkadaşın sınav sonucu olumlu mu peki?
sınavı gerçekleştirdikten sonra bir mail geldi mi peki sınavınız tarafımıza ulaşmıştır gibi? normalde her aşamada atıyorlardı evraklarınız ulaşmıştır vs gibi ama bu sefer hiçbir şey gelmedi acaba sınavım mı sisteme yüklenmedi diye düşünmeye başladım

iki gün oldu benim de sınava gireli henüz bi dönüş yok ne zaman
Merhabalar
SunExpress Cadet programına başvurmuştum ve girmem için bir iTEP sınavı yolladılar ama sınava gireli 10 gün oluyor neredeyse ve hala bir mail gelmedi. Konuyla alakalı
Merhabalar
SunExpress Cadet programına başvurmuştum ve girmem için bir iTEP sınavı yolladılar ama sınava gireli 10 gün oluyor neredeyse ve hala bir mail gelmedi. Konuyla alakalı tecrübesi olan var mı?
İki gün oldu benim de gireli henüz bi dönüş yok size ne zaman döndüler? olumlu olumsuz nasıl bir dönüş oldu?

Arkadaşlar merhaba iTep sınavını ikinci kez alma şansımız oluyor mu yoksa tek seferlirlik mi? Ve tekte geçemedim diyelim sonrasında İELTS gibi belgeler verip sürece devam edebiliyor muyum?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.