THYTEKNİK İştirak şirketinden Turkish technic geçiş

• Konbuyu başlatan Teknikbey
  • Başlangıç tarihi
T

Teknikbey

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar Turkish technic iştirak şirketinde çalışırken Turkish technic sınavlarına girip olumlu olması durumunda işe alır mı yoksa iştirakte çalıştığı görüldüğü için dezavantaj yada olumsuz sonuçlanması gibi bir durum olur mu bilgi verebilir misiniz?

admin

admin

Admin
Moderatör
Arkadaşlar Turkish technic iştirak şirketinde çalışırken Turkish technic sınavlarına girip olumlu olması durumunda işe alır mı yoksa iştirakte çalıştığı görüldüğü için dezavantaj yada olumsuz sonuçlanması gibi bir durum olur mu bilgi verebilir misiniz?
Sorun olmaz. İştirakte çalışıyor olmak artı puan kazandırır.

A

aviatonismylife

HavaPersonel.Com
olumsuz bir durumdan dolayı işten atılmadığın sürece aynı şirkete başvurmakta hiçbir sorun yok, ben bu durumu çok araştırdım

T

Teknikbey

HavaPersonel.Com
olumsuz bir durumdan dolayı işten atılmadığın sürece aynı şirkete başvurmakta hiçbir sorun yok, ben bu durumu çok araştırdım
Peki başvuru yaptığımızda iş teklifi aşamasına kadar. hâlâ iştirakte hala çalışıyor olmamız sorun mu

T

Teknikbey

HavaPersonel.Com
Çoğu kişi tam tersini söylüyor malesef, aynı haklardan faydalaniyorsunuz ve aralarinsa centilmenlik anlaşması var aralarında o yüzden direk olumsuz olarak geri dönüş yapılır gibi söylemler var

admin

admin

Admin
Moderatör
Peki başvuru yaptığımızda iş teklifi aşamasına kadar. hâlâ iştirakte hala çalışıyor olmamız sorun mu
Hayır sorun olmaz.

Diğer sorunuza gelecek olursak diğer firmalar ile olabilir ancak iştiraklerde böyle bir şey olmaz

P

Phoneix

HavaPersonel.Com
Hayır sorun olmaz.

Diğer sorunuza gelecek olursak diğer firmalar ile olabilir ancak iştiraklerde böyle bir şey olmaz

merhaba yarın teknik için mülakata gireceğim ancak forum açamıyorum. mülakatta nelere dikkat etmemiz gerek, son günümde nasıl hazırlanmalıyım? yardımcı olur musun ?

A

aviatonismylife

HavaPersonel.Com
sizin şirketi bilemem ama ben pegasusa başvurmuştum ve çalışan kişilerin işten çıkış ihbar süresini bekleyeceklerini ona göre eğitim tarihi ayarlayacaklarını söylemişlerdi. bunları sorun edeceklerini zannetmiyorum. hem işe girişiniz kesinleşince diğer işinizden çıkmak istemeniz gayet normal. ayrıca ben geçenlerde bir şirkette hosteslik yaparken işten çıkıp sonra aynı yere tekrar işe geri döneni de gördüm.

T

Teknikbey

HavaPersonel.Com
merhaba yarın teknik için mülakata gireceğim ancak forum açamıyorum. mülakatta nelere dikkat etmemiz gerek, son günümde nasıl hazırlanmalıyım? yardımcı olur musun ?
Hangi ilan için mülakata gireceksiniz?

P

Phoneix

HavaPersonel.Com
Uçak bakım teknisyeni

admin

admin

Admin
Moderatör
Uçak bakım teknisyeni
Net bir bilgim yok ancak okulda neler gördüğünüz, staj yaptıysanız neler gördüğünüz, neleri bildiğiniz gibi şeyler sorarlar. Ayrıca diğer bölümlerde yapısal, kabiniçi gibi matkap falan tutturuyorlardı.

T

Teknikbey

HavaPersonel.Com
Bugün ki Instagram'a attığınız AJET den THY ye geçmek isteyen biri geçememiş ve Ahmet Bolat onun hakkında bir aciklama yapmış ama tam olarak ne demek istediğini anlayamadım da ya 3 yıl istirakte çalıştıktan sonra başvuru yapabilecek yada istifa edip mi basvuru yapabilecek gibi bir şey söylemiş ama bilgilendirirsen çok sevinirim

admin

admin

Admin
Moderatör
Bugün ki Instagram'a attığınız AJET den THY ye geçmek isteyen biri geçememiş ve Ahmet Bolat onun hakkında bir aciklama yapmış ama tam olarak ne demek istediğini anlayamadım da ya 3 yıl istirakte çalıştıktan sonra başvuru yapabilecek yada istifa edip mi basvuru yapabilecek gibi bir şey söylemiş ama bilgilendirirsen çok sevinirim
Yeni başvuru için böyle bir kural koymuş olabilirler ancak sadece ajette sorun oldu diğer iştiraklerden başvurdular.

Konuyu okuyanlar;