Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Ü

Üye silindi 12776

Merhaba,

22’sinde eğitimlere katılacağım son iş günüm 21i olacak. Şuan mevcutta çalıştığım işyeri işten çıkış belgesini en erken 22sinde verebileceğini söylüyor. Ben bu belgeyi eğitime katılacağım gün iş yerimden alıp teslim edebilir miyim? Ayrıca bu belgeyi özgeçmişim kısmına yüklemem gerekecek mi en son tarih olarak yarını söylemişler çünkü

Merhaba,

22’sinde eğitimlere katılacağım son iş günüm 21i olacak. Şuan mevcutta çalıştığım işyeri işten çıkış belgesini en erken 22sinde verebileceğini söylüyor. Ben bu belgeyi eğitime katılacağım gün iş yerimden alıp teslim edebilir miyim? Ayrıca bu belgeyi özgeçmişim kısmına yüklemem gerekecek mi en son tarih olarak yarını söylemişler çünkü
Merhaba, kuruldan ayrılırken size süreç ilgili kurul 2-3 hafta yada 1 ay sürer gibi sonuçların gelmesi dediler mi?

ben de aynı tarihte başlıyorum ama benim iptal edemeyeceğim bir uçak biletim ve taşınma durumum var ne olacak bilmiyorum

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.