Pozisyon veya İlan Adı
Yolcu Hizmetleri Memurluğu
İstasyon Adı
İstanbul - Sabiha Gökçen
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

bubuf

Premium
Üye
9 Ocak 2026
50
44
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Merhaba, dün mülakatta buradan birisine Avrupa yakasına servis olmadığı söylenmişti. Benim merak ettiğimde şu, yaklaşık 1 yıl Sabiha'da çalıştıktan sonra İstanbul'a ulaşım sıkıntısı nedeniyle transfer istesek kabul edilme ihtimali ne kadar fazladır? Bir yıl bir şekilde sabredilir illaha ancak böyle bir şansımız yoksa çekilecek çile değil, maaşın yarısı da sürekli kiraya verilemez çünkü.

Istanbul havalimanına geçiş yaparım diyerek Sabihaya girmek çok riskli bir durum. Bilgilendirme esnasında bu konuya değinildi ve neredeyse imkansız olduğu belirtildi. Böyle bir düşüncesi olan varsa kurul mülakatından ayrılabilir diye de bir alt not bile geçildi.

Merhaba, dün mülakatta buradan birisine Avrupa yakasına servis olmadığı söylenmişti. Benim merak ettiğimde şu, yaklaşık 1 yıl Sabiha'da çalıştıktan sonra İstanbul'a ulaşım sıkıntısı nedeniyle transfer istesek kabul edilme ihtimali ne kadar fazladır? Bir yıl bir şekilde sabredilir illaha ancak böyle bir şansımız yoksa çekilecek çile değil, maaşın yarısı da sürekli kiraya verilemez çünkü.
Bu yeni bir durum mu acaba önceden Avrupa yakasına servisleri vardı

Avrupa yakası için servis yokmuş arkadaşlar niye anlamıyorsunuz onu anlamış değilim. Sıkıntı vs olur diyorsanız Avrupa’ya başvurularda bulunun süreçten çekilin. Burda Anadolu yakasında oturup girmek için sırada bekliyoruz.

Avrupa yakası için servis yokmuş arkadaşlar niye anlamıyorsunuz onu anlamış değilim. Sıkıntı vs olur diyorsanız Avrupa’ya başvurularda bulunun süreçten çekilin. Burda Anadolu yakasında oturup girmek için sırada bekliyoruz.
Anlamadığımız bir durum yok siz önce bi okuduğunuzu anlayın sinirlenmeden önce. Transfer ihtimali var mı diye sormuşum, servisle ilgili bir durum yok yani. Ayrıca zevkten Sabiha'ya da başvuru yapmadı kimse. İstanbul açılmadı diye yapıldı. Kurul mülakatı öncesi de bilgi almaya çalışıyorum durumla ilgili. Sizi ilgilendiren bir şey olduğunu düşünmüyorum?

Istanbul havalimanına geçiş yaparım diyerek Sabihaya girmek çok riskli bir durum. Bilgilendirme esnasında bu konuya değinildi ve neredeyse imkansız olduğu belirtildi. Böyle bir düşüncesi olan varsa kurul mülakatından ayrılabilir diye de bir alt not bile geçildi.
Teşekkür ederim bilgilendirme için

• Like
Tepkiler: Nzdmm
Ay bu tgsdeye girmeye çalışanlarda bomba atsan patlıcak gibi bak diğer şirketlerin adaylarına gayet sakin ve sağduyulu TGS bu alacağı aday ne olsun merak etmeyin TGS ye girmeye çalışmıyorum girmem zaten ben sadece merak ettim sordum ayrıca size sormadım ki siz niye üzerinize vazifeymiş gibi karşılık veriyorsunuz

Anlamadığımız bir durum yok siz önce bi okuduğunuzu anlayın sinirlenmeden önce. Transfer ihtimali var mı diye sormuşum, servisle ilgili bir durum yok yani. Ayrıca zevkten Sabiha'ya da başvuru yapmadı kimse. İstanbul açılmadı diye yapıldı. Kurul mülakatı öncesi de bilgi almaya çalışıyorum durumla ilgili. Sizi ilgilendiren bir şey olduğunu düşünmüyorum?
Kesinlikle katılıyorum

“ 1 yıl Sabiha'da çalıştıktan sonra İstanbul'a ulaşım sıkıntısı nedeniyle transfer istesek kabul edilme ihtimali ne kadar fazladır? Bir yıl bir şekilde sabredilir illaha ancak böyle bir şansımız yoksa çekilecek çile değil,” diyen sizsiniz ben okuduğumu gayet anladım. İlla sizin için yazmadım genel olarak yazıyorum. Çünkü bir kaç kişi daha Avrupa’ya nasıl servis olmaz? Avrupa’da servis var mı kesin öğrenmemiz gerek diye yazmışlar. Mülakata girip ilk ağızdan sorup öğrenen kişiler zaten yazmışlar buraya. Ben daha yerinde sınava girmedim zaten. Kendim için söylemiyorum bunu. Avrupa’dan gelip ev tutmak gibi düşüncesi olanlar da var mantıken. Ama sizler negatif basıyorsunuz! Avrupa’dan gidip gelinecek gibi değil diyorsunuz! Bende kendi fikrimce demek istedim ki, gelemeyecekseniz, sıkıntıları göz ardı edemeyeceksiniz süreçten çekilmek en mantıklısı olur çünkü sırada bekleyen insanlar var. Zaten bilgilendirme yapılırken bunu da söylemişler ben söylemiyorum bunu.genel olarak diyorum

• Like
Tepkiler: Bilge’
Arkadaş biraz ters tepki vermiş ama haklı bir noktaya değinmiş. Gerçekten avrupa yakasına servis yok ve konuda çok katılar, tgs vardiya başlama saati sabah 6.30 iken sizin karşıdan gelmeniz hazırlanma süreciniz daha erkene çekiliyor ve haliyle kurul mülakatı öncesi kesin bir dille böyle düşünen varsa kurul mülakatından çekilebilir diye kendileri bizzat uyarıyor. Avrupa yakasında ilan açılmamış olabilir ama anadolu yakasında oturup bekleyenlerin arasına karışarak belki de hakka girmiş oluyorsunuz onu kast etmiş arkadaş, İGA ilan açtığında anadolu yakasında olan kimse başvurmaz çünkü uzak servis olmayacağını bilir ama sabiha açtığında nedense her yerden bi çullanma oluyor. Üstelik istasyon değiştirme mümkün değil çünkü sürekli eleman sıkıntısı çekiyorlar ve herkesin aynı yerde kalmasını, işin yürümesini istiyorlar bu yüzden şehir dışı istasyon değişikliği talebi dışında asla istasyon değişikliği onaylanmamış oluyor. Bu halde siz girip 1 sene çalışıp sonrasında yapamadığınız için çıktığınızda belkide yerinize girecek ve uzun süre kalacak kişinin hakkına girmiş oluyorsunuz arkadaş kısaca bundan bahsetmiş ben daha düzgün bi dille anlatmak istedim

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.