TGS İstanbul Yhm; Yerinde Sınava Girip Hala Olumlu Veya Olumsuz Dönüş Almayan Var Mı?

• Konbuyu başlatan Zâhide22
  • Başlangıç tarihi
Z

Zâhide22

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
25 Ocak tarihinde, Yeşilköy'de yerinde Genel Yetenek ve İngilizce sınavına katıldım.
Görevli personel sınav salonundayken dönüşlerin 1 ay içinde sağlanacağına dair duyuru yapmıştı.
1 ayı geçti, ben henüz bir dönüş almadım.
Bu saatten sonra herhangi bir dönüş olur mu, benimle aynı durumda olan arkadaşlarımız var mı?

E

Emirhan2634

HavaPersonel.Com
Ben 23 ocak tarihinde genel yetenek ve ingilizce mülakatına girdim ve bugün olumlu mesaj aldım yarın öğlen 2 de mülakatım olucak giren arkadaşlar varsa nasıl geçtiğini yazabilirler mi

K

kelebek

Ben 23 ocak tarihinde genel yetenek ve ingilizce mülakatına girdim ve bugün olumlu mesaj aldım yarın öğlen 2 de mülakatım olucak giren arkadaşlar varsa nasıl geçtiğini yazabilirler mi
Eğer torpiliniz yoksa boşuna uğraşmayın gerçekten . Maalesef durum bu

zynpylmz

zynpylmz

Yarın gireceğiniz mülakat bilgisinin mesajını bugün mü aldınız gerçekten?

• Like
Tepkiler: spy
R

RickGames

HavaPersonel.Com
Bir arkadaş yazmıştı, bayram ikramiyeleri denk gelmesin diye bayramdan sonraya atabilirler diye bence o yüzden bekletiyorlar gibi

A

anoni3637

SMS mi geldi bende o gün girdim dönüş yok hala

B

bluvelv

TGS'de İngilizce YDS belgesi sunarken e-yds belgesi de uygun mudur yoksa sadece normal yds sonucu mu kabul ediliyor ?

G

gokceb

25 Ocak tarihinde, Yeşilköy'de yerinde Genel Yetenek ve İngilizce sınavına katıldım.
Görevli personel sınav salonundayken dönüşlerin 1 ay içinde sağlanacağına dair duyuru yapmıştı.
1 ayı geçti, ben henüz bir dönüş almadım.
Bu saatten sonra herhangi bir dönüş olur mu, benimle aynı durumda olan arkadaşlarımız var mı?
Merhabalar ben de sınava 26 ocakta girdim bir dönüş bekliyorum.

E

eetyh

uygun tabii ki ikisi de aynı şey zaten
İkisi aynı değil ben baska bir firmada girdiğimde e ydsyi kabul etmediklerini söylemişlerdi
Mantık olarak aynı sınava birine yüz yüze birinde bilgisayardan giriyorsunuz ama bazı firmalar sadece yds kabul ediyor tgsyi bilmiyorum

S

stella

İkisi aynı değil ben baska bir firmada girdiğimde e ydsyi kabul etmediklerini söylemişlerdi
Mantık olarak aynı sınava birine yüz yüze birinde bilgisayardan giriyorsunuz ama bazı firmalar sadece yds kabul ediyor tgsyi bilmiyorum
doğrudur dediğiniz ben kabul etmeyen bir şirkete hiç denk gelmedim, evet format farklı yalnızca dolayısıyla kabul etmeme gibi bir durum çok nadir söz konusu olabilir. özellikle büyük şirketlerde bu ayrımın yapıldığına hiç rastlamadım anlamsız çünkü bayağı

G

gokceb

Merhaba. Sizin sınavınız nasıl geçmişti?
Ortalama geçti. Olumsuz olacağını düşünmüyorum fakat çok iyi yapanlar olduğu için altta kalmış olabiliriz o yüzden bu kadar süreç uzadı. Yedek aday arasındayızdır 🙂↔️

krmhmzcbi1

krmhmzcbi1

nasıl geçti mülakatınız acaba, bahsedebilir misiniz?

M

mseg

26 ocakta yerinde sınavına girdim
Şimdi geldi sonuç

dilosal

dilosal

HavaPersonel.Com
Merhabalar bende 5 mart ta yerinde ingilizce sınavını girdim lakin henüz dönüş yok

Konuyu okuyanlar;