Pozisyon veya İlan Adı
YHM-HAREKET MEMURU
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

crew

Üye
12 May 2025
76
36
5
İlana başvurup herhangi geri dönüş alanlar var mı aramızda arkadaşlar?Süreç biraz yavaş işliyor sanırım.

• Like
Tepkiler: mnwrr
Sabiha için ilan açmış mıydı acaba? İstanbul havalimanı diye açtı biliyorum
Fuarlardan birinde bir kişiye sormuştum, aday havuzuna başvuru yapabileceğiniz bir karekod vardı oraya yollamıştım hem sabiha hem istanbul istasyonu için. Oradan dönüş sağladılar sanırım bana.

4 kez de kariyer net üzerinden cvm görüntülendi.Şuan bana gelen birşey yok maalesef,umarım hakkınızda da hayırlısı olur.
teşekkür ederim bu süreçte mümkün olduğu kadar insan kaynakları ile network kurmaya çalışmak bana çok yardımcı oldu. LinkedIn üzerinden insan kaynakları personelleri ile veya supervisor ile görüşerek güncel aday havuzuna nasıl katılınacağına dair bilgi almanızı tavsiye ederim.

• Like
Tepkiler: Vahdet ve crew

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.