H
Hava-Per9666666
HavaPersonel.Com
19 Şubat mülakat sonrası olumlu olumsuz dönüş alan var mı?
Nasıl geçmişti mülakatınBen de 19 şubatta mülakata girdim. olumlu dönüş alanları duydum ama bana bi dönüş olmadı
Ingilizce cok konusturdular mi?Güzeldi diyebilirim, sohbet havasında geçti. çoğunlukla yaptığım staj hakkında vs konuştuk. Ama 25 gün oldu hala bir dönüş yok
Yarı yarıya diyebilirim. İngilizce olarak kendimi tanıttırdı, genel olarak neler yaptıklarımı, güçlü zayıf yönlerimi vs sormuştu.Ingilizce cok konusturdular mi?
Tesekkur ederim ortalama ne kadar surmustuYarı yarıya diyebilirim. İngilizce olarak kendimi tanıttırdı, genel olarak neler yaptıklarımı, güçlü zayıf yönlerimi vs sormuştu.
15dk civarı konustuk.Tesekkur ederim ortalama ne kadar surmustu
Yine de uzun sürmus cok akici mi konusmak gerekiyor ben bazen ne diyecegime odaklanamiyorum15dk civarı konustuk.
Birim değişikliği olabiliyor diye biliyorum ama yükselme durumları belirsiz. Sizin mülakat olumlu mu olduArkadaşlar sizce yolcu hizmetlerinden içeride birim değişikliği ya da yükselme durumları olur mu? İhtimal var mı
Yok henüz cevap yok ama işin avatajlarını dezavantajlarını düşünüyorum sadeceBirim değişikliği olabiliyor diye biliyorum ama yükselme durumları belirsiz. Sizin mülakat olumlu mu oldu
Üniversitede hocam eskiden tgsde atatürk havalimanında çalışan biriydi. Yolcu hizmetlerinde yükselme çok zor olur çünkü yüzlerce çalışanı var demişti. Uzun yıllar öalışma tecrübe ve eğitim seviyesi de gerekirmiş. Ben kendi gördüklerimi aktarayım. Liman işletmesinde iki yılını yolduranlara bu yol terfi verilmişti hatta toplu şekilde. Ama dört senedir yolcu başka bir şirkette yolcu hizmetlerinde çalışan arkadaşım var. Bu bakıma havayolları veya liman işletmeleri daha avantajlı ama yolcularla iç içe ve aktif bir çalışma ortamı isteyenler içinde ( ben dahi) yolcu hizmetleri sürekli aktif olabilecek biryerYok henüz cevap yok ama işin avatajlarını dezavantajlarını düşünüyorum sadece
Çok teşekkür ederim verdiğiniz detaylar için aslında ben de yolcularla hareketli ve aktif bir şekilde çalışmak isterim fakat neticede insanla uğraşmak da var, olur da birim değişikliği talep edersek işyerinin buna açık olması iyi olurÜniversitede hocam eskiden tgsde atatürk havalimanında çalışan biriydi. Yolcu hizmetlerinde yükselme çok zor olur çünkü yüzlerce çalışanı var demişti. Uzun yıllar öalışma tecrübe ve eğitim seviyesi de gerekirmiş. Ben kendi gördüklerimi aktarayım. Liman işletmesinde iki yılını yolduranlara bu yol terfi verilmişti hatta toplu şekilde. Ama dört senedir yolcu başka bir şirkette yolcu hizmetlerinde çalışan arkadaşım var. Bu bakıma havayolları veya liman işletmeleri daha avantajlı ama yolcularla iç içe ve aktif bir çalışma ortamı isteyenler içinde ( ben dahi) yolcu hizmetleri sürekli aktif olabilecek biryer
HayirDönüş alan oldumu