TGS İstanbul Tgs Yhm 19 Şubat Mülakat

• Konbuyu başlatan Hava-Per9666666
  • Başlangıç tarihi
H

Hava-Per9666666

HavaPersonel.Com
19 Şubat mülakat sonrası olumlu olumsuz dönüş alan var mı?

WingWalker

WingWalker

HavaPersonel.Com
Ben de 19 şubatta mülakata girdim. olumlu dönüş alanları duydum ama bana bi dönüş olmadı

WingWalker

WingWalker

HavaPersonel.Com
Güzeldi diyebilirim, sohbet havasında geçti. çoğunlukla yaptığım staj hakkında vs konuştuk. Ama 25 gün oldu hala bir dönüş yok :(

WingWalker

WingWalker

HavaPersonel.Com
Ingilizce cok konusturdular mi?
Yarı yarıya diyebilirim. İngilizce olarak kendimi tanıttırdı, genel olarak neler yaptıklarımı, güçlü zayıf yönlerimi vs sormuştu.

H

Havacılıktutkusu

HavaPersonel.Com
Olumlu dönüş alan oldumu

N

nonflying

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar dönüş alan var mı

E

elmali

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar sizce yolcu hizmetlerinden içeride birim değişikliği ya da yükselme durumları olur mu? İhtimal var mı

N

nonflying

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar sizce yolcu hizmetlerinden içeride birim değişikliği ya da yükselme durumları olur mu? İhtimal var mı
Birim değişikliği olabiliyor diye biliyorum ama yükselme durumları belirsiz. Sizin mülakat olumlu mu oldu

E

elmali

HavaPersonel.Com
Birim değişikliği olabiliyor diye biliyorum ama yükselme durumları belirsiz. Sizin mülakat olumlu mu oldu
Yok henüz cevap yok ama işin avatajlarını dezavantajlarını düşünüyorum sadece

N

nonflying

HavaPersonel.Com
Yok henüz cevap yok ama işin avatajlarını dezavantajlarını düşünüyorum sadece
Üniversitede hocam eskiden tgsde atatürk havalimanında çalışan biriydi. Yolcu hizmetlerinde yükselme çok zor olur çünkü yüzlerce çalışanı var demişti. Uzun yıllar öalışma tecrübe ve eğitim seviyesi de gerekirmiş. Ben kendi gördüklerimi aktarayım. Liman işletmesinde iki yılını yolduranlara bu yol terfi verilmişti hatta toplu şekilde. Ama dört senedir yolcu başka bir şirkette yolcu hizmetlerinde çalışan arkadaşım var. Bu bakıma havayolları veya liman işletmeleri daha avantajlı ama yolcularla iç içe ve aktif bir çalışma ortamı isteyenler içinde ( ben dahi) yolcu hizmetleri sürekli aktif olabilecek biryer

E

elmali

HavaPersonel.Com
Üniversitede hocam eskiden tgsde atatürk havalimanında çalışan biriydi. Yolcu hizmetlerinde yükselme çok zor olur çünkü yüzlerce çalışanı var demişti. Uzun yıllar öalışma tecrübe ve eğitim seviyesi de gerekirmiş. Ben kendi gördüklerimi aktarayım. Liman işletmesinde iki yılını yolduranlara bu yol terfi verilmişti hatta toplu şekilde. Ama dört senedir yolcu başka bir şirkette yolcu hizmetlerinde çalışan arkadaşım var. Bu bakıma havayolları veya liman işletmeleri daha avantajlı ama yolcularla iç içe ve aktif bir çalışma ortamı isteyenler içinde ( ben dahi) yolcu hizmetleri sürekli aktif olabilecek biryer
Çok teşekkür ederim verdiğiniz detaylar için aslında ben de yolcularla hareketli ve aktif bir şekilde çalışmak isterim fakat neticede insanla uğraşmak da var, olur da birim değişikliği talep edersek işyerinin buna açık olması iyi olur

H

Havacılıktutkusu

HavaPersonel.Com
Dönüş alan oldumu

Konuyu okuyanlar;