Göktürk

Üye
19 Şub 2025
46
12
5
34
İSTANBUL
Merhaba hanımlar beyler

Benim merakım yerinde sınava online sınavda ki başarı durumuna göre mi çağırıyorlar.

Teşekkür ederim başarılar hepimize.

Arkadaşlar, 21 Şubat mülakatım ertelenmişti. Birçoğumuzun hatta ertelendi. Eğer yeni mülakat tarihleri SMS VE MAIL olarak gelir ise herhangi bir haber doğrultusunda bilgilendirme olarak paylaşabilir miyiz? Hep beraber birlik olalım bu konuda birbirimize yardımcı olalım lütfen.

• Like
Tepkiler: Asli56
Arkadaşlar, 21 Şubat mülakatım ertelenmişti. Birçoğumuzun hatta ertelendi. Eğer yeni mülakat tarihleri SMS VE MAIL olarak gelir ise herhangi bir haber doğrultusunda bilgilendirme olarak paylaşabilir miyiz? Hep beraber birlik olalım bu konuda birbirimize yardımcı olalım lütfen.
merhaba ben dün 7 mart için aldım

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.