TGS İstanbul Ramp İçin Bekleyenler

• Konbuyu başlatan Cuhara
  • Başlangıç tarihi
C

Cuhara

HavaPersonel.Com
Herkese merhaba,

25 Mart tarihinde mülakata katıldım dtm de ramp ve diğer 3 kategori için ve hala bekliyorum.
Forumdan gördüğüm kadarıyla şu an ramp için eğitimde olan bir grup var. Oradaki eğitimde olup burayı takip eden bir arkadaş varsa süreçle alakalı bilgi alabilir mi?
Şöyle ki devam eden eğitim grubundan hemen sonra bir eğitim grubu daha alınacak mı, alınırsa kaç kişi, tahminen ne zaman olur gibi detaylı şekilde öğrenip yazarsa biri çok makbule geçer.
Beklemek çok can sıkıcı böyle hele de hiç ses seda yokken.
Öğrenip bilgi verecek kişi veya kişilere şimdiden teşekkürler..

X

xrtykral34

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Herkese merhaba,

25 Mart tarihinde mülakata katıldım dtm de ramp ve diğer 3 kategori için ve hala bekliyorum.
Forumdan gördüğüm kadarıyla şu an ramp için eğitimde olan bir grup var. Oradaki eğitimde olup burayı takip eden bir arkadaş varsa süreçle alakalı bilgi alabilir mi?
Şöyle ki devam eden eğitim grubundan hemen sonra bir eğitim grubu daha alınacak mı, alınırsa kaç kişi, tahminen ne zaman olur gibi detaylı şekilde öğrenip yazarsa biri çok makbule geçer.
Şimdi eğitimde olan var 500 kişi üzeri bildiğim kadarıyla salı günü 1 haftaları doluyor eğitim tamamlanınca dönüşler başlar diye bekliyorum

C

Cuhara

HavaPersonel.Com
Şimdi eğitimde olan var 500 kişi üzeri bildiğim kadarıyla salı günü 1 haftaları doluyor eğitim tamamlanınca dönüşler başlar diye bekliyorum
Kaç haftalık bir eğitim bilginiz var mı?
Daha önce bu tarz bir süreç tecrübenize göre mi tahmin ediyorsunuz?
Eğitimde olan bir yakınınız varsa bilgi alma imkanınız var mı?

X

xrtykral34

Kaç haftalık bir eğitim bilginiz var mı?
Daha önce bu tarz bir süreç tecrübenize göre mi tahmin ediyorsunuz?
Eğitimde olan bir yakınınız varsa bilgi alma imkanınız var mı?
Eğitim alan yakın arkadaşım 15 gün sonra beni eğitime çağırdılar o yüzden tahmin sadece kesin konuşarak yanlış bilgi vermiyeyim

C

Cuhara

HavaPersonel.Com
Eğitim alan yakın arkadaşım 15 gün sonra beni eğitime çağırdılar o yüzden tahmin sadece kesin konuşarak yanlış bilgi vermiyeyim
Siz sadece mülakatlara mı girdiniz yoksa sağlık raporu vs. teslim edip onun dönüşünü mü bekliyorsunuz peki?

X

xrtykral34

Siz sadece mülakatlara mı girdiniz yoksa sağlık raporu vs. teslim edip onun dönüşünü mü bekliyorsunuz peki?
Ben sağlık raparonu verdikten sonra arkadaşımı eğitime çağırdılar 15 gün sonra beni çağırdılar arkadaşımın eğitimi bitince

C

Cuhara

HavaPersonel.Com
Ben sağlık raparonu verdikten sonra arkadaşımı eğitime çağırdılar 15 gün sonra beni çağırdılar arkadaşımın eğitimi bitince
Anladım hayırlısı olsun.
Umarım en yakın zamanda bana ve tüm bekleyen arkadaşlara olumlu bir dönüş gelir.
Eyvallah..

S

Semihh08

HavaPersonel.Com
Ramp işçisi mülakat öncesi bilgilendirme de yapılan
Maaş
Çalışma şartları nelerdir ? Harekat ve yolcu hizmetleri memurluğu ile aynı mıdır ?

C

Cuhara

HavaPersonel.Com
Ramp işçisi mülakat öncesi bilgilendirme de yapılan
Maaş
Çalışma şartları nelerdir ? Harekat ve yolcu hizmetleri memurluğu ile aynı mıdır ?
26500 net + 4500 prim denildi ilk 6 ay için.
Ayrıca kargo, uçak altı, ramp ve uçak temizliği bu dört kısımdan biri olacağını çalışmak için.
Bunların arasında da biner liralik aşağı yukarı fark olduğu yine söylendi.
Yanlış hatırlamıyorsam en yükseği ramptı 34-35 gibi bir şeye geliyordu totalde.
Üç vardiya:
Sabah 06:30-14:30
Akşam 14:30-22:30
Gece 22:30-06:30
İlk 2 ay deneme süreci. Bu süreç içerisinde performansa göre işten çıkarma hakkı var TGS'nin.
6 ay dolduktan kadroya geçtikten sonra 3 ayda bir çift maaş, indirimli bilet vs. bu şekilde haklardan bahsedildi.
2+2+2+2 şeklinde çalışma şekli var. Yani 6 haftada bir izin günleri cumartesi-pazar oluyor.
Aklımda kalanlar bunlar.
Yhm tarafıyla alakalı bir bilgim yok bir şey diyemeyeceğim o yüzden.

S

Semihh08

HavaPersonel.Com
26500 net + 4500 prim denildi ilk 6 ay için.
Ayrıca kargo, uçak altı, ramp ve uçak temizliği bu dört kısımdan biri olacağını çalışmak için.
Bunların arasında da biner liralik aşağı yukarı fark olduğu yine söylendi.
Yanlış hatırlamıyorsam en yükseği ramptı 34-35 gibi bir şeye geliyordu totalde.
Üç vardiya:
Sabah 06:30-14:30
Akşam 14:30-22:30
Gece 22:30-06:30
İlk 2 ay deneme süreci. Bu süreç içerisinde performansa göre işten çıkarma hakkı var TGS'nin.
6 ay dolduktan kadroya geçtikten sonra 3 ayda bir çift maaş, indirimli bilet vs. bu şekilde haklardan bahsedildi.
2+2+2+2 şeklinde çalışma şekli var. Yani 6 haftada bir izin günleri cumartesi-pazar oluyor.
Aklımda kalanlar bunlar.
Yhm tarafıyla alakalı bir bilgim yok bir şey diyemeyeceğim o yüzden.
Çok teşekkürler bilgilendirmen için

S

Saruman96

Herkese merhaba,

merhaba bende önümüzdeki hafta pozizyonum belli değil fakat ramp olacağını tahmin ediyorum.. mülakatta ne gibi sorular soruluyor acaba ? nasıl giyinmek gerekiyor ? çok zorlarlar mı acaba mülakatlar da ?

D

darkmen5353

HavaPersonel.Com
merhaba bende önümüzdeki hafta pozizyonum belli değil fakat ramp olacağını tahmin ediyorum.. mülakatta ne gibi sorular soruluyor acaba ? nasıl giyinmek gerekiyor ? çok zorlarlar mı acaba mülakatlar da ?
İlk önce 30 kişiyi falan genel mülakata a alıyorlar slayt seklinde anlatıyorlar. 4 bölüm kargo, uçak temizliği, şut bölümü, uçak altı bölümleri tanıtıyorlar maaş ve haklarınız hakkında bilgi veriyorlar kılık kıyafet yönetmeliğinde bahsediyorlar. Sonra birebir mülakata geçiliyor. Bana herhangi bir saglık sorunum olduğunu ,Nerde oturduğumu , daha önce ne iş yaptığımı tgs de herhangi bir yakınımın çalıştığını ehliyet kaç yıllık söför tecrübem olup olmadığını sordu normal söyler yani zorlanacak bişey yoktu notlar aldı mülakat bitti. 17 mart da girdim mülakat aşaması 14 nisanda olumlu döndüler 15 nisanda sağlık için tetkik ve işe giriş evrak listesi attılar.

C

Cuhara

HavaPersonel.Com
Öncelikle şimdiden hayırlısı olsun Cevaplandığı gibi oluyor.
Farklı olarak yazılmadığı için şunu söyleyebilirim; Fiziksel olarak bu işi yapmaya emin misin, ağır işler olduğu fiziki açıdan bir sağlık sorunu yaşadın mı devam eden bir sağlık sorunun var mı diye özellikle bu en önemli kriter iş için.
Kapalı, dar alanlarda bulunacaksın klostrofobin var mı gibi aynı zamanda psikolojik herhangi bir sorunun var mı bunlar önemli çünkü işin kendisi fiziksel açıdan yorucu sağlık en önemli şey.
Onun dışında her şey yukarıda denildiği gibi.
Gerilecek bir şey yok, ilk önce genel sunum şartları kabul ederseniz bire bir görüşme.
Nasıl giyinmeli demişsiniz gömlek giyinmek iyidir diye düşünüyorum.
Tekrardan hayırlısı olsun.

C

Cuhara

HavaPersonel.Com
Bugün İstanbul ramp için bekleyen arkadaşlar sms gelen herhangi bir dönüş alan var mı?

S

Saruman96

İlk önce 30 kişiyi falan genel mülakata a alıyorlar slayt seklinde anlatıyorlar. 4 bölüm kargo, uçak temizliği, şut bölümü, uçak altı bölümleri tanıtıyorlar maaş ve haklarınız hakkında bilgi veriyorlar kılık kıyafet yönetmeliğinde bahsediyorlar. Sonra birebir mülakata geçiliyor. Bana herhangi bir saglık sorunum olduğunu ,Nerde oturduğumu , daha önce ne iş yaptığımı tgs de herhangi bir yakınımın çalıştığını ehliyet kaç yıllık söför tecrübem olup olmadığını sordu normal söyler yani zorlanacak bişey yoktu notlar aldı mülakat bitti. 17 mart da girdim mülakat aşaması 14 nisanda olumlu döndüler 15 nisanda sağlık için tetkik ve işe giriş evrak listesi attılar.
anladım.. ben önlisans mezunuyum ve Forklift Sürücü sertifikam mevcut.. acaba işe yarar mı mülakatlar da ?

A

ardac

Merhaba 19 yaşındayım arkadaşımın tavsiyesi üzerine başvurdum B ehliyetim var ekstra olarak daha öncede ağır işlerde çalıştım sizce dönüş alır mıyım

Konuyu okuyanlar;