Cuhara

Üye
10 Nis 2025
24
3
30
Herkese merhaba,

25 Mart tarihinde mülakata katıldım dtm de ramp ve diğer 3 kategori için ve hala bekliyorum.
Forumdan gördüğüm kadarıyla şu an ramp için eğitimde olan bir grup var. Oradaki eğitimde olup burayı takip eden bir arkadaş varsa süreçle alakalı bilgi alabilir mi?
Şöyle ki devam eden eğitim grubundan hemen sonra bir eğitim grubu daha alınacak mı, alınırsa kaç kişi, tahminen ne zaman olur gibi detaylı şekilde öğrenip yazarsa biri çok makbule geçer.
Beklemek çok can sıkıcı böyle hele de hiç ses seda yokken.
Öğrenip bilgi verecek kişi veya kişilere şimdiden teşekkürler..

Herkese merhaba,

25 Mart tarihinde mülakata katıldım dtm de ramp ve diğer 3 kategori için ve hala bekliyorum.
Forumdan gördüğüm kadarıyla şu an ramp için eğitimde olan bir grup var. Oradaki eğitimde olup burayı takip eden bir arkadaş varsa süreçle alakalı bilgi alabilir mi?
Şöyle ki devam eden eğitim grubundan hemen sonra bir eğitim grubu daha alınacak mı, alınırsa kaç kişi, tahminen ne zaman olur gibi detaylı şekilde öğrenip yazarsa biri çok makbule geçer.
Beklemek çok can sıkıcı böyle hele de hiç ses seda yokken.
Öğrenip bilgi verecek kişi veya kişilere şimdiden teşekkürler..
Şimdi eğitimde olan var 500 kişi üzeri bildiğim kadarıyla salı günü 1 haftaları doluyor eğitim tamamlanınca dönüşler başlar diye bekliyorum

• Like
Tepkiler: Cuhara
Şimdi eğitimde olan var 500 kişi üzeri bildiğim kadarıyla salı günü 1 haftaları doluyor eğitim tamamlanınca dönüşler başlar diye bekliyorum
Kaç haftalık bir eğitim bilginiz var mı?
Daha önce bu tarz bir süreç tecrübenize göre mi tahmin ediyorsunuz?
Eğitimde olan bir yakınınız varsa bilgi alma imkanınız var mı?

Kaç haftalık bir eğitim bilginiz var mı?
Daha önce bu tarz bir süreç tecrübenize göre mi tahmin ediyorsunuz?
Eğitimde olan bir yakınınız varsa bilgi alma imkanınız var mı?
Eğitim alan yakın arkadaşım 15 gün sonra beni eğitime çağırdılar o yüzden tahmin sadece kesin konuşarak yanlış bilgi vermiyeyim

Eğitim alan yakın arkadaşım 15 gün sonra beni eğitime çağırdılar o yüzden tahmin sadece kesin konuşarak yanlış bilgi vermiyeyim
Siz sadece mülakatlara mı girdiniz yoksa sağlık raporu vs. teslim edip onun dönüşünü mü bekliyorsunuz peki?

Ramp işçisi mülakat öncesi bilgilendirme de yapılan
Maaş
Çalışma şartları nelerdir ? Harekat ve yolcu hizmetleri memurluğu ile aynı mıdır ?

Ramp işçisi mülakat öncesi bilgilendirme de yapılan
Maaş
Çalışma şartları nelerdir ? Harekat ve yolcu hizmetleri memurluğu ile aynı mıdır ?
26500 net + 4500 prim denildi ilk 6 ay için.
Ayrıca kargo, uçak altı, ramp ve uçak temizliği bu dört kısımdan biri olacağını çalışmak için.
Bunların arasında da biner liralik aşağı yukarı fark olduğu yine söylendi.
Yanlış hatırlamıyorsam en yükseği ramptı 34-35 gibi bir şeye geliyordu totalde.
Üç vardiya:
Sabah 06:30-14:30
Akşam 14:30-22:30
Gece 22:30-06:30
İlk 2 ay deneme süreci. Bu süreç içerisinde performansa göre işten çıkarma hakkı var TGS'nin.
6 ay dolduktan kadroya geçtikten sonra 3 ayda bir çift maaş, indirimli bilet vs. bu şekilde haklardan bahsedildi.
2+2+2+2 şeklinde çalışma şekli var. Yani 6 haftada bir izin günleri cumartesi-pazar oluyor.
Aklımda kalanlar bunlar.
Yhm tarafıyla alakalı bir bilgim yok bir şey diyemeyeceğim o yüzden.

• Like
Tepkiler: gunes
26500 net + 4500 prim denildi ilk 6 ay için.
Ayrıca kargo, uçak altı, ramp ve uçak temizliği bu dört kısımdan biri olacağını çalışmak için.
Bunların arasında da biner liralik aşağı yukarı fark olduğu yine söylendi.
Yanlış hatırlamıyorsam en yükseği ramptı 34-35 gibi bir şeye geliyordu totalde.
Üç vardiya:
Sabah 06:30-14:30
Akşam 14:30-22:30
Gece 22:30-06:30
İlk 2 ay deneme süreci. Bu süreç içerisinde performansa göre işten çıkarma hakkı var TGS'nin.
6 ay dolduktan kadroya geçtikten sonra 3 ayda bir çift maaş, indirimli bilet vs. bu şekilde haklardan bahsedildi.
2+2+2+2 şeklinde çalışma şekli var. Yani 6 haftada bir izin günleri cumartesi-pazar oluyor.
Aklımda kalanlar bunlar.
Yhm tarafıyla alakalı bir bilgim yok bir şey diyemeyeceğim o yüzden.
Çok teşekkürler bilgilendirmen için

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.