Merhaba merak edenler için İstanbul istasyon 15 ocak 16.38 de bana mülakat sms i geldi işçi için başvurmuştum. 23 ocakta mülakatım var. Mülakata çağırılanlar kimler birbirimize yardımcı olalım.
Beklemedeyim 2 formdan sonra birsey gelmediMerhaba merak edenler için İstanbul istasyon 15 ocak 16.38 de bana mülakat sms i geldi işçi için başvurmuştum. 23 ocakta mülakatım var. Mülakata çağırılanlar kimler birbirimize yardımcı olalım.
Merhaba ben üniversite mezunuyum. 5 tane havacılık ile alakalı sertifika yükledim ve ingilizce seviyem b1. ayrıca daha öncede bu şekilde ağır işlerde çalıştım. yaşım 25. askerliğim tecilli 12.2029 yılına kadar. ayrıca şu an D sınfı ehliyette alıyorum. Sizde detay yazar mısınız? uyuyor mu uymuyor mu? neye göre çağırıldık kime öncelik sağlandı. Açıkçası çok az kişiye işçi için dönüş olmuş. Beni işkillendirdi bu durum.Beklemedeyim 2 formdan sonra birsey gelmedi
Başvuru sırasına göre mi çağırıyorlar ay sonuna kadar daha çağıracaklar mı acaba bir bilginiz var mıMerhaba merak edenler için İstanbul istasyon 15 ocak 16.38 de bana mülakat sms i geldi işçi için başvurmuştum. 23 ocakta mülakatım var. Mülakata çağırılanlar kimler birbirimize yardımcı olalım.
Sıra olmadığına eminim. karışık çağırılanlar olmuş. fakat 10 kişiden sadece 1 i çağırılmış neden bilmiyorum.Başvuru sırasına göre mi çağırıyorlar ay sonuna kadar daha çağıracaklar mı acaba bir bilginiz var mı
Ben aslinda normal ramp iscisi icin basvurdum biz isci sinifi iste furkan bey yani daha birsey gelmedi mulakat içinMerhaba ben üniversite mezunuyum. 5 tane havacılık ile alakalı sertifika yükledim ve ingilizce seviyem b1. ayrıca daha öncede bu şekilde ağır işlerde çalıştım. yaşım 25. askerliğim tecilli 12.2029 yılına kadar. ayrıca şu an D sınfı ehliyette alıyorum. Sizde detay yazar mısınız? uyuyor mu uymuyor mu? neye göre çağırıldık kime öncelik sağlandı. Açıkçası çok az kişiye işçi için dönüş olmuş. Beni işkillendirdi bu durum.
Benim bildiğimde şuan sabiha ağırlıklı gittikleri istanbul istasyonu için yeni başladıklarını duydum sadeceSıra olmadığına eminim. karışık çağırılanlar olmuş. fakat 10 kişiden sadece 1 i çağırılmış neden bilmiyorum.
Referansınız var mıydı? Bende sizin gibi normal işçiye başvurdum.Ben aslinda normal ramp iscisi icin basvurdum biz isci sinifi iste furkan bey yani daha birsey gelmedi mulakat için
Referansim yokReferansınız var mıydı? Bende sizin gibi normal işçiye başvurdum.
Seçme şansımız yoktu aslında saw ya da iga için acaba saw için mi bizi çağırdılar çünkü ben avrupa yakasında oturuyorum.Benim bildiğimde şuan sabiha ağırlıklı gittikleri istanbul istasyonu için yeni başladıklarını duydum sadece
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.