İstanbul Havalimanında Çalışamaya Başlayacak Take Off Jr. Çalışanları Için Ev Tutulacak Semt Önerisi

• Konbuyu başlatan qqaria
  • Başlangıç tarihi
Q

qqaria

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhabalar, Entegre Operasyon Kontrol Başkanlığından kabul aldım ve İstanbul Havalimanında çalışmaya başlayacağım 24 Eylül itibariyle. Ev tutmak için araştırmalar yapıyorum fakat hangi semtte ve mahallede ev bakmam gerektiğini bilmiyorum. Görüştüğüm kişiler en yakın semt olan Arnavurköy'ü önermiyorlar. Sizin de görüşlerinizi öğrenmek istedim. Şehir dışından taşınacak olanlar nerede ev tutmayı düşünüyor. Ayrıca İstnabul Havalimanında çalışan personel nerelerde kalıyor bilgisi olan aydınlatabilirse sevinirim

Denemeyenmontaigne

Denemeyenmontaigne

HavaPersonel.Com
Küçükçekmece atakent mahallesi idealdir. Bunun dışında başakşehir ve kayaşehire de bakabilirsiniz. Kayaşehir biraz merkeze uzaktır ama havalimanına giden metro bitmek üzere ve bu saydığım üç semtten de geçiyor

Flyingbus

Flyingbus

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhabalar, Entegre Operasyon Kontrol Başkanlığından kabul aldım ve İstanbul Havalimanında çalışmaya başlayacağım 24 Eylül itibariyle. Ev tutmak için araştırmalar yapıyorum fakat hangi semtte ve mahallede ev bakmam gerektiğini bilmiyorum. Görüştüğüm kişiler en yakın semt olan Arnavurköy'ü önermiyorlar. Sizin de görüşlerinizi öğrenmek istedim. Şehir dışından taşınacak olanlar nerede ev tutmayı düşünüyor. Ayrıca İstnabul Havalimanında çalışan personel nerelerde kalıyor bilgisi olan aydınlatabilirse sevinirim
Açıkçası ben de Arnavutköyü önermem. İş yerine yakınlık olarak iyi fakat şehrin geneline çok uzak ve çok nezih bir yer değil. Önerim Başakşehir olur. Hem şehir merkezine daha yakın hem de daha nezih bir semt. #2'deki arkadaşın dediği kayaşehir de güzeldir fakat o da dediğim gibi uzak kalır ve kiraları biraz daha yüksek olabilir.

Q

qqaria

HavaPersonel.Com
Teşekkür ederim arkadaşlar, biraz bakmaya çalıştım ama bu semtler çok büyük gibi görünüyor. Metro ve şehir içi ulaşımı göz önünde bulundurduğunuzda başakşehirde hangi mahallelere bakmamı önerirsiniz?

A

aktass

HavaPersonel.Com
Teşekkür ederim arkadaşlar, biraz bakmaya çalıştım ama bu semtler çok büyük gibi görünüyor. Metro ve şehir içi ulaşımı göz önünde bulundurduğunuzda başakşehirde hangi mahallelere bakmamı önerirsiniz?
Güvercintepe yerliler bayramtepe der bu mahalle için Kayaşehirin yanında daha uyguna kiralar bulursunuz metroya 3km otobüsler geçiyor sık sık ama nezih bir yer değil basakskehire kıyasla aslında hiçbiryer nezih değil bilginiz olsun

Q

qqaria

HavaPersonel.Com
Güvercintepe yerliler bayramtepe der bu mahalle için Kayaşehirin yanında daha uyguna kiralar bulursunuz metroya 3km otobüsler geçiyor sık sık ama nezih bir yer değil basakskehire kıyasla aslında hiçbiryer nezih değil bilginiz olsun
Başakşehir’den kastınız hangi mahalleler oluyor hocam? Çok fazla Bahçeşehir 2. kısım mahallesinde ilan gördüm, bu bölge nezih midir? Havalimanına ve şehir içine ulaşımı hakkında bilginiz var mı? Son olarak Kağıthane’yi öneren insanlar var, M11 metrosu oradan geçtiği için öneriyorlar sanırım. Ne düşünüyorsunuz bu bölge hakkında?

Flyingbus

Flyingbus

HavaPersonel.Com
Başakşehir’den kastınız hangi mahalleler oluyor hocam? Çok fazla Bahçeşehir 2. kısım mahallesinde ilan gördüm, bu bölge nezih midir? Havalimanına ve şehir içine ulaşımı hakkında bilginiz var mı? Son olarak Kağıthane’yi öneren insanlar var, M11 metrosu oradan geçtiği için öneriyorlar sanırım. Ne düşünüyorsunuz bu bölge hakkında?
Hocam zaten Servisler havalimanı personeli için de var. Birkaç gün önce bir bilgilendirme toplantısı yapıldı oraya katıldıysanız duymuşsunuzdur. Servis ağı çok geniş demişlerdi. Ulaşımdan yana sorun yaşamazsınız.

Kağıthane de ortalama semtlerden bir tanesi. Fazla bir fikrim yok açıkçası.

femme

femme

HavaPersonel.Com
Ben biraz site insanı olduğum için Halkalı Atakent düşünüyorum. İstanbul'u bilmediğim için pek fikrim yok ama orada çalışan çok havalimanı personeli var diye biliyorum. Aklınıza yatarsa araştırabilirsiniz

Q

qqaria

HavaPersonel.Com
Ben biraz site insanı olduğum için Halkalı Atakent düşünüyorum. İstanbul'u bilmediğim için pek fikrim yok ama orada çalışan çok havalimanı personeli var diye biliyorum. Aklınıza yatarsa araştırabilirsiniz
Konum olarak çok cazip görünüyor, ama İstanbul Havalimanına uzaklığı fazla değil mi sizce de? Günümün çoğunun yolda geçmesini istemem, bu konuda fikriniz var mı?

femme

femme

HavaPersonel.Com
Konum olarak çok cazip görünüyor, ama İstanbul Havalimanına uzaklığı fazla değil mi sizce de? Günümün çoğunun yolda geçmesini istemem, bu konuda fikriniz var mı?
Bildiğim kadarıyla 40-45 dakika sürüyor. İstanbul'da yaşayanlar daha iyi yardımcı olacaktır

R

rivulet

HavaPersonel.Com
Ben başakşehirde yaşıyorum, en iyi lokasyon başak mah veya başakşehir mahallesi olabilir. Başakşehir mahallesinde metroya yürüme mesafesinde bulabilirsiniz 2+1 ev kiraları 20k civarında. Başak mah da aynı oranda güzel ve rahattır, metroya bir tık daha uzak kalıyor ama servis kesin geçiyordur yol üzeri çünkü

R

rivulet

HavaPersonel.Com
Ayrıca bu iki mahalle ortam olarak da gayet nezihtir

K

katana46

HavaPersonel.Com
Hocam zaten Servisler havalimanı personeli için de var. Birkaç gün önce bir bilgilendirme toplantısı yapıldı oraya katıldıysanız duymuşsunuzdur. Servis ağı çok geniş demişlerdi. Ulaşımdan yana sorun yaşamazsınız.

Kağıthane de ortalama semtlerden bir tanesi. Fazla bir fikrim yok açıkçası.
Ne zaman toplantı yapıldı? Siz ilk onay alan ekipte misiniz?

Q

qqaria

HavaPersonel.Com
Tekrardan selamlar, bahçeşehir 2. kısım diye adlandırılan bölge ile ilgili bilgisi olan var mı? Şehir merkezine ve havalimanına ulaşım şartları nasıl bilen birisi yardımcı bilgilendirirse sevinirim.

R

rivulet

HavaPersonel.Com
Tekrardan selamlar, bahçeşehir 2. kısım diye adlandırılan bölge ile ilgili bilgisi olan var mı? Şehir merkezine ve havalimanına ulaşım şartları nasıl bilen birisi yardımcı bilgilendirirse sevinirim.
Şehir merkezine çok çok çok uzak

Q

qqaria

HavaPersonel.Com
Şehir merkezine uzaklığı daha ideal nereyi önerirsiniz hocam? Şu an halkalı atakent mah. ev bakıyorum. Kiralar epey yüksek, alternatif olarak nereye bakmamı önerirsiniz?
Şehir merkezine çok çok çok uzak

R

rivulet

HavaPersonel.Com
Şehir merkezine uzaklığı daha ideal nereyi önerirsiniz hocam? Şu an halkalı atakent mah. ev bakıyorum. Kiralar epey yüksek, alternatif olarak nereye bakmamı önerirsiniz?
Halkalı taraflarında lokasyon olarak belki güneşpark evleri sitesi (halkalı merkez) iyi olabilir yanılmıyorsam halkalı meydanda metro var artık, yanında üniversite de olduğundan ulaşım açısından da bir çok otobüs hattı olduğunu gördüm. atakent tarafı hakkında bir bilgim yok maalesef.

Bunun dışında başakşehirde başakşehir mahallesi ya da başak mahallesi bu iki mahalleye de bakabilirsiniz güvenlik ve sakinlik açısından daha iyidir. Merkeze çok yakın olmasa da halkalı ile eşittir metro otobüs seferleri bulunur trafiği daha azdır. Dezavantajı evler biraz eski ama nezih bir semttir

Bahçeşehir tarafının ayrıca trafiği de çok meşhurdur :)

Konuyu okuyanlar;