hp_turgut

Üye
1 Ocak 2024
10
4
0
Merhabalar, Kabin Memurluğu için hala süreç içerisindeyim şayet olumlu biterse İstanbul yerine Ankara’yı seçebilme şansı varmı acaba ?

Eğitim süreci İstanbul'da olacak ama çalışma hayatında Ankara base de çalışabilirsiniz. Bana böyle söylendi.
Merkezi ankara seçme şansımız var mı yani? Varsa süper, en büyük tedirginliğim buydu cidden ankarada yaşayan birisi olarak eğitimlerden sonra ne yapıcam diye düşünüyordum 😅

Arkadaşlar yanlış yönlendirmek istemem fakat şu an için Ankara base açılmıyor tam aksine mevcut base kapatılıyor diye biliyorum. Mülakatta bana İstanbul mu Ankara mı diye sordular fakat teklifim İstanbul olarak geldi. Ek olarak duyduğuma göre 1 yıl içinde Ankara ve İzmir base açılabilirmiş ancak o zaman transfer talebinde bulunabilir diye düşünüyorum. Yine en garanti bilgiyi Ajet Ik dan almanız en doğrusu olacaktır tabii ki :)

• Like
Tepkiler: Ayka ve Athraxin
Arkadaşlar yanlış yönlendirmek istemem fakat şu an için Ankara base açılmıyor tam aksine mevcut base kapatılıyor diye biliyorum. Mülakatta bana İstanbul mu Ankara mı diye sordular fakat teklifim İstanbul olarak geldi. Ek olarak duyduğuma göre 1 yıl içinde Ankara ve İzmir base açılabilirmiş ancak o zaman transfer talebinde bulunabilir diye düşünüyorum. Yine en garanti bilgiyi Ajet Ik dan almanız en doğrusu olacaktır tabii ki :)
Niye sorsunlar o zaman çok anlamsız geldi bana.

Bugün bütün işlemlerim halloldu ve işe girişim onaylandı. Doktor hekimi tarafından onay aldıktan sonra IK tarafına yönlendirildim ve bu konuda soru bana da soruldu. Sabiha base mi yoksa Ankara mı istersiniz diye. Sorduklarına göre buna göre aksiyon alıyorlardır herhalde.

• Like
Tepkiler: hp_turgut ve admin
Bugün bütün işlemlerim halloldu ve işe girişim onaylandı. Doktor hekimi tarafından onay aldıktan sonra IK tarafına yönlendirildim ve bu konuda soru bana da soruldu. Sabiha base mi yoksa Ankara mı istersiniz diye. Sorduklarına göre buna göre aksiyon alıyorlardır herhalde.
Dostum senin adına sevindim ama en önemli kısımdan bahsetmemişsin. Sana sorduklarında hangi şehri seçtin ve buna cevaben ne dediler bunu söyler misin?

tk ankara basei kapatıyor calısanlarını istanbula çağırıyor şuan. ajet de ben mülakata gittiğim zaman şuanlık ankara base sözü vermiyoruz istanbulda çalışmayı kabul ediyor musunuz demişti.

tk ankara basei kapatıyor calısanlarını istanbula çağırıyor şuan. ajet de ben mülakata gittiğim zaman şuanlık ankara base sözü vermiyoruz istanbulda çalışmayı kabul ediyor musunuz demişti.
Ankara demiştim ben sordukları zaman. Bu sebeple mülakat sonucu olumsuz gelmez umarım.

Dostum senin adına sevindim ama en önemli kısımdan bahsetmemişsin. Sana sorduklarında hangi şehri seçtin ve buna cevaben ne dediler bunu söyler misin?
Ankara aklımda olmadığı için Sabiha seçtim. Olası durumda Ankara base seçseydim cevapları ne olurdu bilmiyorum. Sorduklarına göre seçilmesi durumunda eğitim sonrasında oraya yönlendireceklerdir diye düşünüyorum ancak ben de Ankara basein kapanacağını duymuştum. Ankara base seçen arkadaşlar varsa detaylandırırsa güzel olur.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.