TGS İst Yhm

enesclk

HavaPersonel.Com
9 şubat yerinde ingilizce sınava girenlerin olumsuz sonuçları ne zaman bildiriliyor bu konu hakkında bir şey bilen var mı ?

qwerty

HavaPersonel.Com
süreç uzunmuş sınava giren kişi sayisi çokmuş. bir tanıdığım bana altı ay sonra dönmüşlerdi dedi 😀 iep ile aldığı için grup grup alıyorlarmış.

enesclk

HavaPersonel.Com
süreç uzunmuş sınava giren kişi sayisi çokmuş. bir tanıdığım bana altı ay sonra dönmüşlerdi dedi 😀 iep ile aldığı için grup grup alıyorlarmış.
Ama bazılarına dönüş oldu benim kendi kardeşimde sınava girmişti onu mülakata çağırdılar beni çağırmadılar bunun grup grup halinde rasgele çağırmalarıyla alakası varmı acaba

Mrnobody

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar linkedin kullanıyor musunuz bilmiyorum ama kullananlar illa ki vardır linkedin kullanıcıları yeni bir işe eğitime pozisyona başladığında gönderi ile bildiri paylaşımı yapıyorlar 1 hafta önce 2-3 kişi tgs ye yolcu hizmetleri memuru pozisyonunda çalışmaya başladığımı paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Diye paylaşım yapmış. Alınanlar olmuş ilk eğitim grubuda belli başladı galiba

admin

Admin
Moderatör
Arkadaşlar linkedin kullanıyor musunuz bilmiyorum ama kullananlar illa ki vardır linkedin kullanıcıları yeni bir işe eğitime pozisyona başladığında gönderi ile bildiri paylaşımı yapıyorlar 1 hafta önce 2-3 kişi tgs ye yolcu hizmetleri memuru pozisyonunda çalışmaya başladığımı paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Diye paylaşım yapmış. Alınanlar olmuş ilk eğitim grubuda belli başladı galiba

Alım sürekli devam eder bu nedenle orada yazılana bakmayın. Henüz olumlu sonuç aldım dşyen görmedim

enesclk

HavaPersonel.Com

elfelf

HavaPersonel.Com
Bu IEP ile ilgili detaylı bilgisi olan var mı? İşyerimde staj teşviki adı altında bir eğitim verilmiş gibi gösterilip bizden evraklar alındı ve bununla ilgili sınav olmak için işyerine gittik, iep ile alakalı bir konu mudur sizce? O sebeple çağırılmamış olma ihtimalim nedir

Konuyu okuyanlar;