Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ama bazılarına dönüş oldu benim kendi kardeşimde sınava girmişti onu mülakata çağırdılar beni çağırmadılar bunun grup grup halinde rasgele çağırmalarıyla alakası varmı acaba
Arkadaşlar linkedin kullanıyor musunuz bilmiyorum ama kullananlar illa ki vardır linkedin kullanıcıları yeni bir işe eğitime pozisyona başladığında gönderi ile bildiri paylaşımı yapıyorlar 1 hafta önce 2-3 kişi tgs ye yolcu hizmetleri memuru pozisyonunda çalışmaya başladığımı paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Diye paylaşım yapmış. Alınanlar olmuş ilk eğitim grubuda belli başladı galiba
Arkadaşlar linkedin kullanıyor musunuz bilmiyorum ama kullananlar illa ki vardır linkedin kullanıcıları yeni bir işe eğitime pozisyona başladığında gönderi ile bildiri paylaşımı yapıyorlar 1 hafta önce 2-3 kişi tgs ye yolcu hizmetleri memuru pozisyonunda çalışmaya başladığımı paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Diye paylaşım yapmış. Alınanlar olmuş ilk eğitim grubuda belli başladı galiba
Bu IEP ile ilgili detaylı bilgisi olan var mı? İşyerimde staj teşviki adı altında bir eğitim verilmiş gibi gösterilip bizden evraklar alındı ve bununla ilgili sınav olmak için işyerine gittik, iep ile alakalı bir konu mudur sizce? O sebeple çağırılmamış olma ihtimalim nedir