TGS İst. Yhm 26 Mart Mülakat Dönüş

• Konbuyu başlatan aviationdh
  • Başlangıç tarihi
A

aviationdh

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
arkadaşlar dönüş alan var mı
20 marttan sonraki mülakata girenlere henüz dönüş olmadı sanırım .
7 nisan eğitime başlayanların 17 gün sürüyormuş 29unds biticek yani bizi de acaba son hafta mı arayacaklar. ne düşünüyorsunuz var mı hiç bilgisi fikri olan bugün de dönüş gelmedi cuma günü sanmıyorum dönceklerini ya önümüzde hafta ya da sonraki haftaya kaldı gibi . Yeni eğitim sınıfı açarlar herhalde açmayacak olsalar bu kadar insanı bekletmezler sanırım .
Evrak teslim edip bekleyenler de var ve hala mükakata girecek olanlar var
bir sonraki grubun 3. grup olduğunu düşünürsek bu grupta elemeler daha fazls olucak gibi kişi sayısına ulaşmışlardır herhalde yaklaşmışlardır h değilse

A

AeroNomad

arkadaşlar dönüş alan var mı
20 marttan sonraki mülakata girenlere henüz dönüş olmadı sanırım .
7 nisan eğitime başlayanların 17 gün sürüyormuş 29unds biticek yani bizi de acaba son hafta mı arayacaklar. ne düşünüyorsunuz var mı hiç bilgisi fikri olan bugün de dönüş gelmedi cuma günü sanmıyorum dönceklerini ya önümüzde hafta ya da sonraki haftaya kaldı gibi . Yeni eğitim sınıfı açarlar herhalde açmayacak olsalar bu kadar insanı bekletmezler sanırım .
Evrak teslim edip bekleyenler de var ve hala mükakata girecek olanlar var
bir sonraki grubun 3. grup olduğunu düşünürsek bu grupta elemeler daha fazls olucak gibi kişi sayısına ulaşmışlardır herhalde yaklaşmışlardır h değilse
Konu basligini gorunce buz kestim, donus yapmaya basladilar zannettim bir an ahahshshs.
Mulakat tarihi bana Cuma gunu 17.00'da gelmisti, belli olmuyor ne yapacaklari.
Bu hafta egitimler basladi ya, onlarla ilgilendikleri icin bu hafta donus yapacaklarina dair benim pek bir umidim yok acikcasi. Allah'tan umit kesilmez de iste icime oyle doguyor..

M

mertcan

Bu hafta zaten bende dönüş olacağını sanmıyorum. Haftaya hem sms hemde sağlık raporunu teslim etmeyenler olarak ederiz inşallah olumluysa tabi

magestri

magestri

17 Şubat Kurul mülakatı hala dönüş yok

magestri

magestri

Sizden sonra mulakata girenler arasinda olumsuz donus alanlar oldu. Beklemek kolay degil biliyorum ama sonucunuz olumsuz da degil, umut var.
Evet tesellim bu zaten ama gün geçtikçe moral bozuluyor , bazı günler çok umutlu oluyorum ama bazı günler malesef ya olmazsa seçeneğini düşünüyorum. Hayırlısı bakalım , herkes için 🙏

A

asusss

HavaPersonel.Com
ben bugün arandım 28 martta teslim etmiştim evrakları yarın form doldurmak için çağırdılar ne formu bu hiç görmedim?

M

mertcan

Hayırlı uğurlu olsun darısı bize eğitim sınıfı hakkında bilgi verdiler mi ve kaç gibi arandınız

A

asusss

HavaPersonel.Com
Hayırlı uğurlu olsun darısı bize eğitim sınıfı hakkında bilgi verdiler mi ve kaç gibi arandınız
bi bilgi vermediler o anki kafa karışıklığıyla da soramadım ne formu bu diye evrak tesliminde doldurmuştum form çünkü 3 buçuk gibi arandım yarın 4'e kadar iş sağlığı güvenliğine gidip form doldurmam gerektiğini söylediler sadece ve hayırlı olsun dediler yarın gidip öğreneceğim forumda hiç böyle bi şey yaşayan görmedim belki iep ile alakalıdır

M

mertcan

bi bilgi vermediler o anki kafa karışıklığıyla da soramadım ne formu bu diye evrak tesliminde doldurmuştum form çünkü 3 buçuk gibi arandım yarın 4'e kadar iş sağlığı güvenliğine gidip form doldurmam gerektiğini söylediler sadece ve hayırlı olsun dediler yarın gidip öğreneceğim forumda hiç böyle bi şey yaşayan görmedim belki iep ile alakalıdır
Olabilir hakkınızda hayırlısı sınıf hakkında bilgi alabilirseniz bizimlede paylaşır mısınız?

A

asusss

HavaPersonel.Com
Olabilir hakkınızda hayırlısı sınıf hakkında bilgi alabilirseniz bizimlede paylaşır mısınız?
tabi ki yarın bilgi alıp sizi de bilgilendiririm bi bilgisi olan varsa da beni aydınlatırsa yarına kadar meraktan çatlayacağım çünkü :D

denizasd

denizasd

Hayırlı olsun. Sınıflar hakkında yarın sorabilir misiniz? Sizi 2. eğitim grubuna mı dahil edicekler ama ordada eğitimler başladı yoksa yeni eğitim mi olacak ?

A

asusss

HavaPersonel.Com
Hayırlı olsun. Sınıflar hakkında yarın sorabilir misiniz? Sizi 2. eğitim grubuna mı dahil edicekler ama ordada eğitimler başladı yoksa yeni eğitim mi olacak ?
yeni sıfır açılır arkadaşlar o konuda sıkıntı yapmayın bence hala mülakatlara giren evrak teslim edip cevap bekleyen bir sürü insan var sorarım yeni açılacak sınıfın tarihini de bilgilendiririm sizi

A

akara

yeni sıfır açılır arkadaşlar o konuda sıkıntı yapmayın bence hala mülakatlara giren evrak teslim edip cevap bekleyen bir sürü insan var sorarım yeni açılacak sınıfın tarihini de bilgilendiririm sizi
Hayırlı olsun :) Lütfen ya bizim için özellikle sorar mısınız bir sonraki YHM eğitim sınıfları ne zaman açılacak? Ya da açılacak mı ? Ne zaman ararlar acaba çok merak ediyoruzzz :)

A

aviationdh

Konu basligini gorunce buz kestim, donus yapmaya basladilar zannettim bir an ahahshshs.
Mulakat tarihi bana Cuma gunu 17.00'da gelmisti, belli olmuyor ne yapacaklari.
Bu hafta egitimler basladi ya, onlarla ilgilendikleri icin bu hafta donus yapacaklarina dair benim pek bir umidim yok acikcasi. Allah'tan umit kesilmez de iste icime oyle doguyor..
keşke dönüş olsa ama maalesef. Olumsuz dönüş yok hiç değilse umudumuz var hala o yüzden . Umarım bu kadar beklediğimize değer herkes emeğinin karşılığını alır 🙏

Konuyu okuyanlar;