TGS Ist Tgs Yhm Önerir Misiniz?

d3adly_

HavaPersonel.Com
Merhaba bildiğiniz üzere birden fazla kişi yhm için mülakatlara sınavlara giriyor kişilere bakıldığı zaman yeni mezun veya hiç tecrübesi olmamış insanlar için çok güzel bir iş deneyimi ve süreci olabilir. Tgs yhm personeli olan arkadaşlardan ricam hali hazırda havacılık sektöründe rahat diyebileceğimiz bir işi olan insanlara bu işi önerir misiniz soruları alt başlıkta yazacağım.
- Tgs yhm kaç adet birim var ve bunların avantajları dezavantajları nelerdir? var olan hangi birimi seçmeliyiz veya seçme hakkımız var mı , birimleri anlatabilir misiniz?
- İşin zorlukları ve kolaylıkları nelerdir?
- Kimler için uygun?
-Gelişime ve terfiye uygun bir çalışma ortamı mı ?
-Mobbing hissettiniz mi?
-2023 senesinde ortalama kaç defa prim , ikramiye , refah payı veya kar payı gibi ekstra ödeme aldınız?
-Hafta bazlı olarak dinlenebiliyor musunuz ve ced biletlerinizi kullanabiliyor musun zamanınız var mı?
- Haftada kaç kere boş zamanınız oluyor iş çıkışı işe gelmeden önce dahil.
- Havacılık sektörünü daha yakından öğrenmek isteyenler için uygun mu kendimizi geliştirir miyiz tecrübe veya devamlılık olarak?
- Havacılık sektöründe ilerlemek isteyen kişilere gençlere önerir misiniz?
** Mesai saatleri içerisinde mola düzeni nasıl oluyor , sigara çay kahve molalarına çıkabiliyor musunuz?
-Servis hareket etme saatleri nasıl kaç kaç?
- Ek olarak harekat memurluğu hakkında bilginiz var mı bilenler önerir mi ?

Leon718

HavaPersonel.Com
Vasıfsızsan ve sadece ingilizce biliyorsan çalışacağın en iyi işlerden biri maaş bakımından. Vasıfın varsa değmez. Zaman kaybı

Dreamer35

HavaPersonel.Com
Vasıfsızsan ve sadece ingilizce biliyorsan çalışacağın en iyi işlerden biri maaş bakımından. Vasıfın varsa değmez. Zaman kaybı
Vasıf derken neyi kastediyorsunuz tam olarak hocam konuyu okuyanlarda iyice anlasın . İyi bir bölümden(havacılık veya eğitim dili %100 ingilizce bir bölüm) mezun olmak ve üst seviye ingilizce bilmek vasıf sayılmıyor mu senin için

Leon718

HavaPersonel.Com
Vasıf derken neyi kastediyorsunuz tam olarak hocam konuyu okuyanlarda iyice anlasın . İyi bir bölümden(havacılık veya eğitim dili %100 ingilizce bir bölüm) mezun olmak ve üst seviye ingilizce bilmek vasıf sayılmıyor mu senin için
Eğitimle alakası yok ilkokul mezunu sadece dil bilen birisinin bile yapacağı bir iş olduğu için vasıfsız demek istiyorum. Zaten onlarca dil bilsen bile kullanacağın belli başlı cümleler var.

brkn1907

HavaPersonel.Com
İlkokul mezunu ve ingilizce iyi bilen biri bana göre vasıflıdır mesela çok bulamazsın öyle insan zaten kime göre vasıflı olduğu değişir

Hüzünlükek

HavaPersonel.Com
Eğitimle alakası yok ilkokul mezunu sadece dil bilen birisinin bile yapacağı bir iş olduğu için vasıfsız demek istiyorum. Zaten onlarca dil bilsen bile kullanacağın belli başlı cümleler var.
Hocam dediklerinizin bazılarına katılıyorum ama bence bu kadar aşamayı geçen insanda iş vardır çünkü yüzlerce elenen insan da var. Sizin mantıkla düşünürsek kazananlar vasıfsız elenenler g.zekalı falan oluyor

Leon718

HavaPersonel.Com
İlkokul mezunu ve ingilizce iyi bilen biri bana göre vasıflıdır mesela çok bulamazsın öyle insan zaten kime göre vasıflı olduğu değişir
Hocam dediklerinizin bazılarına katılıyorum ama bence bu kadar aşamayı geçen insanda iş vardır çünkü yüzlerce elenen insan da var. Sizin mantıkla düşünürsek kazananlar vasıfsız elenenler g.zekalı falan oluyor
Arkadaşlar bir yanlış anlaşılma var sanırım ben insanlara vasıfsız demiyorum meslek bazında pek vasıf gerektiren bir meslek değil demek istedim. Sınavları geçip mülakat sonunda bu işe giren arkadaşlar gerçekten zor bir süreçten geçip başarılı olmuş oluyor bu bile bu arkadaşların kalifiyeli olduğunu gösteriyor.

d3adly_

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar konuyu dağıtmayalım rica ediyorum. Tgs yhm memurları yardımcı olabilirler mi yazan kişiler ne işle uğraşıyor ona göre ******** alalım cevabınızı bilginiz olmadığı şeylerde fikir pek önemli değil teşekkürler.

murty

HavaPersonel.Com
maaş olarak tatmin edebilir 12 ayda ikramiyeler ile birlikte (buna ramazan kurban ve yılbaşıda dahil) toplam 19 maaş ödemesi alıyorsun 6 gün iş 2 gün izin var Özel sağlık sigortan oluyor ayrıca ced bilet hakkı ayda 5 defa Ama iş zor tabi insanla uğraşıyorsun ve kalabalık bi sektör Çok çay kahve muhabbet zamanın olmaz diye düşünüyorum özellikle igada Bizim eğitime katılan hocalardan dinledim gayet zevkli ama bi o kadarda zor diyolar ve hepsi birbirinden iyi kültürlü kendini geliştirmiş insanlar ve kariyer yapıp çok iyi yerlere gelmişler tabi önce yhm olarak senelerini verdikten sonra

Konuyu okuyanlar;