14 Ocak 2025
52
7
5
İşkur da açık ve başvuran yazıyordu kontrol etmek istedim bir şey değişmiş mi diye kapalı ve cevapsız kaldı yapmışlar olumsuz anlamına geliyor sanırım bu 28 Mart'ta evraklarimi teslim etmiştim. Bu durumu yaşayan başkası var mı?

İşkur da açık ve başvuran yazıyordu kontrol etmek istedim bir şey değişmiş mi diye kapalı ve cevapsız kaldı yapmışlar olumsuz anlamına geliyor sanırım bu 28 Mart'ta evraklarimi teslim etmiştim. Bu durumu yaşayan başkası var mı?
Bende az önce kontrolü sağladım benimde aynı olmuş,28 Mart'ta evrak teslimi yapmıştim Çarşamba günü aranmıştim eğitime çağırılmak için, pazartesi eğitime başlayacağım bence olumsuz olduğu ile alakalı bir durum değil bu

Bende az önce kontrolü sağladım benimde aynı olmuş,28 Mart'ta evrak teslimi yapmıştim Çarşamba günü aranmıştim eğitime çağırılmak için, pazartesi eğitime başlayacağım bence olumsuz olduğu ile alakalı bir durum değil bu
o zaman dediğiniz gibi olumlu olumsuzla alakalı bir durum değildir, tebrikler bu arada.

• Like
Tepkiler: cag190365
Merhaba Merve Hanım,

Bu durum başvurusu yapılan ilan ile ilgili teknik bir durum, ilanın süresi sona ermiş ama firma bölgesinde işe alım süreciniz bitmemiş olabilir gibi görünüyor,

( İşkur Danışmanından gelen mail, bilginiz olsun dizinde)

Merhaba Merve Hanım,

Bu durum başvurusu yapılan ilan ile ilgili teknik bir durum, ilanın süresi sona ermiş ama firma bölgesinde işe alım süreciniz bitmemiş olabilir gibi görünüyor,

( İşkur Danışmanından gelen mail, bilginiz olsun dizinde)
Teşekkür ederim inşallah sizde en kısa zamanda eğitime başlarsınız, hakkınızda hayırlısı umarım.

Beni de eğitim için aramışlardı. Deminden baktım başvuran cevapsız kaldı yazıyor. Birde ben yer hizmetlerine başvurdum ama pozisyon olarak rampa elemanı yazmışlar. Başka böyle olan var mı?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.