Pozisyon veya İlan Adı
kabin memuru
Sivil havacılığın kabul ettiği limitler içerisinde fakat Türk Hava Yolları sizi direkt eleyecektir maalesef
Ben de bugün shgm raporumu teslim aldım bir sorun çıkartmadılar ama şöyle bir şey oldu uçaktan iner inmez hastaneye gittiğim için sağ kulağımda basınç vardı bu da basınç testinde gözüktü -15 gibi bir şey doktor sıkıntı yok normal olarak imzaladım dedi ama thy hekimi yarın buna ne der çok endişeliyim. İşitme testinde hiçbir problem yok diğer tüm testler de pozitifti sizin bir fikriniz var mı

Ben de bugün shgm raporumu teslim aldım bir sorun çıkartmadılar ama şöyle bir şey oldu uçaktan iner inmez hastaneye gittiğim için sağ kulağımda basınç vardı bu da basınç testinde gözüktü -15 gibi bir şey doktor sıkıntı yok normal olarak imzaladım dedi ama thy hekimi yarın buna ne der çok endişeliyim. İşitme testinde hiçbir problem yok diğer tüm testler de pozitifti sizin bir fikriniz var mı
Sağ kuşak TipC sol kulak tipA yazılmış

Bir problem yaşayacağınızı sanmıyorum. Uçaktan indikten sonra kabin basıncındaki değişikliklerden etkilenir kulak içi basınç. Sıkıntı yaşamazsınız, başarılar dilerim 😊

• Like
Tepkiler: gunes
M

Merhaba,sizin yazdıklarınızı okuyorum,skolyozunuz vardı değil mi? Ön sağlıkta hiç ek tetkik istenemeden geçtiniz mi? E nabızınız boş mu?
Şehir dışından günübirlik gelip gittiğim için ve skolyozum için ek tetkik isteyeceklerine emin olduğumdan önce şehir hastanesinden tek hekim sağlık raporu aldım derecemi ölçtürüp. Onu dosyaya koydular ek tetkike gerek kalmadan. Onun dışında e nabızım boştu birkaç sağlık ocağı kan testleri falan listede olmayan şeyler. Shgm raporu alırken de skolyozu sormadılar bile.

İşitme eşiğinizde sıkıntı yoksa, uçuş sonrası olduğu için göze batmaz, en kötü tekrardan basınç testi talep edilir ama o noktaya gelmeyebilir
Evet diğer tüm testlerim istenilen şekildeydi negatif bir şey yok dediler hatta sadece işte biraz canımı sıktı o durum inşallah yarın da sorun olmayacak 🙏

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.