Pozisyon veya İlan Adı
Take Off Cadet
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
16 Ara 2025
3
1
0
Meslek
Kokpit
Merhabalar,

Class 1 almak için geçtiğimiz cuma hastaneye gittim. Class 1 sertifikamı herhangi bir kısıtlama olmadan aldım. Aklıma takılan tek soru; KBB odyometri testi sırasında sağ kulakta 9, sol kulakta 18 dB işitme kaybı tespit edildi. Sağ kulak için normal, sol kulak için sınırda normal yazıldı.

İlgili konu hakkında Türk Hava Yolları'nın bir önceki sağlık şartlarında 30 dB ve üstü işe giriş için uygun değildi. Şimdiki şartlarında ise cihaz kullanımı olan veya ek tetkik veya takip zorunluluğu olanların girişi uygun değildir yazıyor.

Kafamı kurcalayan tek kısım bu şu anda. Daha öncesinde tecrübe etmiş arkadaşlardan yardım bekliyorum .

Sağlıklı günler.

@indigo11

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.