Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu ajet esb
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

emrekrakow

Üye
2 Ara 2025
23
12
0
Meslek
Kabin
Bugün sağlık evraklarını teslim ettim ve İK'dan haber beklemem gerektiği söylendi. Sağlık evraklarını verirken bir form doldurdum orada aile hastalıkları kısmında hata yapmış olabilirim. Eksik/yanlış doldurmuş olabilirim böyle bir durumda olumsuz degerlendirilme durumu olabilir mi?

Bugün sağlık evraklarını teslim ettim ve İK'dan haber beklemem gerektiği söylendi. Sağlık evraklarını verirken bir form doldurdum orada aile hastalıkları kısmında hata yapmış olabilirim. Eksik/yanlış doldurmuş olabilirim böyle bir durumda olumsuz degerlendirilme durumu olabilir mi?
Selamlar ben de yanlış doldurmuş olabilirim, ama bu durum değişken ve beyana dayalı olduğu için sorun olacağını sanmıyorum, siz olumlu mu diye doktora sordunuz mu? Doktor bizlik olumlu ama ik Dan haber bekleyeceksiniz mi dedi ?

Siz ne zaman mülakata girmiştiniz

Selamlar ben de yanlış doldurmuş olabilirim, ama bu durum değişken ve beyana dayalı olduğu için sorun olacağını sanmıyorum, siz olumlu mu diye doktora sordunuz mu? Doktor bizlik olumlu ama ik Dan haber bekleyeceksiniz mi dedi ?
Olumlu uçuşa elverişli olarak teslim ettim. Doktor bey işleminiz tamamlandı dedi ve İK'dan haber bekleyin dedi. Doktordan çıkışınca hemen ordaki sekreterlere sorduğumda sizi görüşme için arayacağız bekleyin dedi. Heralde bundan sonra imza vs işleri için görüşme olur diye tahmin ediyorum ve umuyorum 🙂

• Like
Tepkiler: Zuzuzu
Olumlu uçuşa elverişli olarak teslim ettim. Doktor bey işleminiz tamamlandı dedi ve İK'dan haber bekleyin dedi. Doktordan çıkışınca hemen ordaki sekreterlere sorduğumda sizi görüşme için arayacağız bekleyin dedi. Heralde bundan sonra imza vs işleri için görüşme olur diye tahmin ediyorum ve umuyorum 🙂
Sarı saçlı hanımefendi mi yoksa siyah saçlı olan mı, ben sorduğumda, bilmiyoruz ikdan haber bekleyin dedi bana siyah saçlı hanımefendi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.