Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu

Bbriarles

Üye
30 Tem 2025
35
44
5
Meslek
Kabin
Merhaba bir sorum olacaktı. Benim e-nabızımda 8 sene önce girilmiş psikiyatrik tanılar, böbrek taşı tanısı ve tsh değerim (hafif yüksekti) vardı. Doktor bunlarla alakalı ek tetkik istedi. Bana "tarafınıza mail gönderilecektir, bir şey yapmanıza gerek yok" dedi. Psikiyatrik muayene için tarafıma mail geldi ve thy genel müdürlüğüne gittim. 2 gün sonra mail geldi 'ön değerlendirme muayenesi' ni geçtiğimle alakalı. Böbrek taşı ve tsh değerim için ek tetkik içeren bir mesaj gelmedi. Bunlar shgm sağlık raporu almak için gittiğimiz hastanede yapılacak muayenelerin içinde mi? Bunları sağlık raporunu almak için gideceğim hastaneye söylemem lazım mı? Bu konuda kafam karıştı.

Merhaba bir sorum olacaktı. Benim e-nabızımda 8 sene önce girilmiş psikiyatrik tanılar, böbrek taşı tanısı ve tsh değerim (hafif yüksekti) vardı. Doktor bunlarla alakalı ek tetkik istedi. Bana "tarafınıza mail gönderilecektir, bir şey yapmanıza gerek yok" dedi. Psikiyatrik muayene için tarafıma mail geldi ve thy genel müdürlüğüne gittim. 2 gün sonra mail geldi 'ön değerlendirme muayenesi' ni geçtiğimle alakalı. Böbrek taşı ve tsh değerim için ek tetkik içeren bir mesaj gelmedi. Bunlar shgm sağlık raporu almak için gittiğimiz hastanede yapılacak muayenelerin içinde mi? Bunları sağlık raporunu almak için gideceğim hastaneye söylemem lazım mı? Bu konuda kafam
Atılan mailde ekte hangi tetkiklerin yapılacağı yazıyor bir inceleyin isterseniz eğer sizden ek tetkik istenmediyse ekstra bişey almanıza gerek yok bence önemsiz görmüşler demekki

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.