Merhaba dostum,Selamlar herkese.
Ağustos ayında rapor teslimi yapmış arkadaşlarımız var mı ? Süreciniz nasıl geçti ? Dönüş alanınız var mı ? Ek tetkik durumlarınız ne ? Sohbet ve bilgi alışverişi amaçlı açılmış konudur.
Hepinize başarılar.
Süper geçmiş anladığım kadarıyla dostum. Ufak detaylar harici bende de takıldığı bir şey olmamıştı doktorun. Anladığım kadarıyla haberin erken gelmesi olumlu olma ihtimalini arttırıyor gibi bir söylenti var. Bekleyip görelim çok sevindim senin adınaMerhaba dostum,
29 Temmuz'da Ön Muayeneye girdim. 6 Ağustos'ta onay maili geldi. 13 Ağustos'ta Class-1 Sağlık Raporumu alıp 15 Ağustos'ta işe giriş muayenesine girdim. Ön muayenede görüştüğüm doktordan farklı bir doktor inceledi raporumu. Tek tek tüm sayfalara baktı, raporla ilgili herhangi bir şey sormadı. En son gülümseyerek tamamdır teşekkür ederim çıkabilirsin dedi. Bekleme sürecine geçtim![]()
Senin için de iyi geçmesine çok sevindim. Bu yılın ilanında mülakat aşamaları başladı bile o yüzden çok bekleyeceğimizi düşünmüyorum ben de. Umarım ikimiz de olumlu yanıt alırız kim bilir belki aynı eğitim sınıfına denk gelirizSüper geçmiş anladığım kadarıyla dostum. Ufak detaylar harici bende de takıldığı bir şey olmamıştı doktorun. Anladığım kadarıyla haberin erken gelmesi olumlu olma ihtimalini arttırıyor gibi bir söylenti var. Bekleyip görelim çok sevindim senin adına![]()
Ön değerlendirme muayenesinde benimle beraber çağrılan yeni ilanın adayları vardı. Mart 2025 te başvurmuş olanlardan. 1.5 senedir beklediğimizi söylediğimde yüzlerinde çok enteresan bir ifade oluşuyorduSenin için de iyi geçmesine çok sevindim. Bu yılın ilanında mülakat aşamaları başladı bile o yüzden çok bekleyeceğimizi düşünmüyorum ben de. Umarım ikimiz de olumlu yanıt alırız kim bilir belki aynı eğitim sınıfına denk geliriz![]()
Dostum senin durumunu gördüm ve ne kadar sinir bozucu olduğunun farkındayım. Epey uzun bir zaman oldu neticede.Bende 29 unda ön sağlığa giridm hiçbirşey itenmedi ama dönülmedi de![]()
29 Temmuz ön sağlık, 6 Ağustos ön sağlık olumlu maili, 13 Ağustos'ta hastaneden raporumu aldım, 15 Ağustos'ta işe giriş muayenesine girdim.anladım büyük ihtimalle o şekildedir .ön muayne günü güvenliğin orfaki listede 31 ne kadar görmüştüm sanırım ama benden sonraki birinin benden önce dönülmesi ve nerdeyse bir aya yaklastı benimde merak etmem acaba ne oldu şeklinde .o yüzden biraz stresli ve uzadıkça yoruyor .umarım sağlık süreci hızlı olur .siizn ön sağlık ve sağlık raporu ve işe giriş ne zamandı
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.