Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben mail atarak bir hafta ertelettim yardımcı oldular.
Tahlilleriniz neden yetişmedi peki ? Bana hastane saat 15:00 gibi raporu veririz demişti. Bende işimden çok izin alamıyorum da 1 günde yetişir gibi plan yaptım hep.
Ben mail atarak bir hafta ertelettim yardımcı oldular.
Tahlilleriniz neden yetişmedi peki ? Bana hastane saat 15:00 gibi raporu veririz demişti. Bende işimden çok izin alamıyorum da 1 günde yetişir gibi plan yaptım hep.
benim tsh seviyem yüksek çıktı ek tetik yaptılar o düzgün çıktı bu sabah tekrar tsh testi yapılacak garip bir şey oldu daha önce hiç yüksek çıkmamıştı. bu arada hangi mail adresine mail atmıştınız ve ne kadar sürede döndüler
benim tsh seviyem yüksek çıktı ek tetik yaptılar o düzgün çıktı bu sabah tekrar tsh testi yapılacak garip bir şey oldu daha önce hiç yüksek çıkmamıştı. bu arada hangi mail adresine mail atmıştınız ve ne kadar sürede döndüler
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.