Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Esprr

Üye
27 Eyl 2025
68
5
5
Meslek
Kabin
Arkadaşlar tahlillerim yetişmediği için 1 2 gün ertemek zorundayım hangi mail adresine atayım ve ne derler

• Like
Tepkiler: Üye silindi 18553
peki eğer tahlilim yarın gün içerisinde yetişirse ögleden sonra götürsem kabul ederler mi sizce randevum sabah 8 buçukta ama

Arkadaşlar tahlillerim yetişmediği için 1 2 gün ertemek zorundayım hangi mail adresine atayım ve ne derler
Merhaba,

Ben mail atarak bir hafta ertelettim yardımcı oldular.
Tahlilleriniz neden yetişmedi peki ? Bana hastane saat 15:00 gibi raporu veririz demişti. Bende işimden çok izin alamıyorum da 1 günde yetişir gibi plan yaptım hep.

Merhaba,

Ben mail atarak bir hafta ertelettim yardımcı oldular.
Tahlilleriniz neden yetişmedi peki ? Bana hastane saat 15:00 gibi raporu veririz demişti. Bende işimden çok izin alamıyorum da 1 günde yetişir gibi plan yaptım hep.
benim tsh seviyem yüksek çıktı ek tetik yaptılar o düzgün çıktı bu sabah tekrar tsh testi yapılacak garip bir şey oldu daha önce hiç yüksek çıkmamıştı. bu arada hangi mail adresine mail atmıştınız ve ne kadar sürede döndüler

benim tsh seviyem yüksek çıktı ek tetik yaptılar o düzgün çıktı bu sabah tekrar tsh testi yapılacak garip bir şey oldu daha önce hiç yüksek çıkmamıştı. bu arada hangi mail adresine mail atmıştınız ve ne kadar sürede döndüler
Anladım umarım ciddi bir şey değildir.
Gelen planlama e postasına tümünü yanıtla yaptım, 4 saat sonra filan döndüler.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.