Pozisyon veya İlan Adı
Kabin
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Arkadaşlar merhaba,

4 Şubatta sağlık evraklarının teslimini yaptım az önce 24 şubatta işe giriş işlemlerinin başlayacağına dair mail aldım
mailin icerigini paylasabilir misinizz , egitim sürecinde neler bekliyor sürec nasi ilerliyorr acaba

1-İsg eğitimi
2-Oryantasyon
3-Eğitim başlangıcı
Eğitimle ilgili konum gün saat gibi ayrıntıları daha sonra ileteceğiz demişler mail bu kadar sadece

Teşekkür ederim
Oryantasyon için tarih belirtmişler ama isg birimi henüz mail atmamış. Önce olduguna göre acaba haftaya için tarih verirler mi

Hayırlı olsun gözünüz aydın. Bilgilendirme için teşekkürler. Bende 6 Şubat günü teslim etmiştim sağlık evraklarını yarın veya önümüzdeki hafta içi bilgilendirme yapılır zannedersem sırayla gidiliyor.

• Like
Tepkiler: MrFly
Oryantasyon için tarih belirtmişler ama isg birimi henüz mail atmamış. Önce olduguna göre acaba haftaya için tarih verirler mi
evet sıralamaya göre isg eğitimi önce olması gerekiyor. Umarım yarın onun hakkında mail gelir planlamayı ona göre yapmamız daha iyi olur

• Like
Tepkiler: Ponny

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.