THY Ise Giriş Belgeleri Yükleme (Belge Karartma)

• Konbuyu başlatan ExpertELT
  • Başlangıç tarihi
E

ExpertELT

HavaPersonel.Com
Merhaba kurul mulakatindan sonra ise giris belgelerini yukleyen adaylar icin , sureci bitirmis olanlar icin bir sorum var.

Askerlik Durum Belgesi- bir (1) adet
• Nüfusa kayıtlı olduğu yerin karartılarak yüklenmesi gerekmektedir.

Nüfus Kayıt Örnekleri
Nüfusa kayıtlı olduğu yerin karartılarak yüklenmesi gerekmektedir.

Adli Sicil ve Adli Sicil Arşiv Kaydı Belgesi- bir (1) adet

Bu kisimlari karartarak mi yuklediniz ? Karartmadan yukleyipde sorunsuz gecenler var mi aranizda ? 22 sine geceye kadar vakti var benim evraklar icin. Evrakla oynama yapmak istemiyorum acikcasi. Dogum yerini gizlesek ne oluyor gizlemesek ne oluyor gercekten sacma geldi bana acikcasi.

L

littlelanahere

HavaPersonel.Com
Merhaba kurul mulakatindan sonra ise giris belgelerini yukleyen adaylar icin , sureci bitirmis olanlar icin bir sorum var.

Nüfus Kayıt Örnekleri

Bu kisimlari karartarak mi yuklediniz ? Karartmadan yukleyipde sorunsuz gecenler var mi aranizda ? 22 sine geceye kadar vakti var benim evraklar icin. Evrakla oynama yapmak istemiyorum acikcasi. Dogum yerini gizlesek ne oluyor gizlemesek ne oluyor gercekten sacma geldi bana acikcasi.
ben karartmadım e devletten aldığım gibi yükledim sorun olmadı

F

furkan0

HavaPersonel.Com

Nüfus Kayıt Örnekleri

Selamlar hayırlı olsun birkaç sorum olucatı boy-kilo dengesi nası oluyor, ingilizce ve kurul mülakatı deneyiminiz nasıldı neler soruluyor ?

flightlover

flightlover

HavaPersonel.Com
Selamlar hayırlı olsun birkaç sorum olucatı boy-kilo dengesi nası oluyor, ingilizce ve kurul mülakatı deneyiminiz nasıldı neler soruluyor ?
Boyunla aynı kiloda olmalısın max

İngilizce odası da 10 dakika akıcı sohbet etmen gerek

K

karyerim

HavaPersonel.Com
Bu belgeleri hangi kısma yüklediniz? Eklentilerdeki diğer kategorisine yalnızca 1 adet belge yükleniyor.

L

littlelanahere

HavaPersonel.Com
Bu belgeleri hangi kısma yüklediniz? Eklentilerdeki diğer kategorisine yalnızca 1 adet belge yükleniyor.
özgeçmiş eklentileri kısmına yüklüyorsunuz değil mi? istediğiniz kadar diğer seçebilmeniz gerek aslında

M

mrv2890

HavaPersonel.Com
özgeçmiş eklentileri kısmına yüklüyorsunuz değil mi? istediğiniz kadar diğer seçebilmeniz gerek aslında
Aynı isimle olunca yüklenmiyor. E-devletten alınan belgelerin adı değiştirilmemeli yazdığı için ben indirdiğim belgelerin adını kopyalayıp dosya adına yapıştırdım. 😅

E

ExpertELT

HavaPersonel.Com
qLenes

qLenes

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhabalar ben engelli ilanına başvuru yapmıştım da geri dönüş aldım, bana başlama tarihimi mail olarak göndermemi istemişler size ortalama kaç günde halledilir belgeler?

S

SidewinderIV

HavaPersonel.Com
Ben söylediği bölgeleri kararttım, belge isimlerini de kopyala yapıştır aynı isim yaptım. Bazıları nüfus-kayıt-örneği (1) gibi falan oldu ama sorun olmaz muhtemelen.

Flyingbus

Flyingbus

HavaPersonel.Com
Ben kararttım herhangi bir sorun olmadı çok zor bir işlem değil zaten

E

ExpertELT

HavaPersonel.Com
Ben söylediği bölgeleri kararttım, belge isimlerini de kopyala yapıştır aynı isim yaptım. Bazıları nüfus-kayıt-örneği (1) gibi falan oldu ama sorun olmaz muhtemelen.
evrak isimlerinide degistirmeyin diye bir kisim vardi. Ben o yuzden aldigim gibi biraktim karartmadim. 22 si sondu. Bir sorun olsa donerlerdi >D

S

SidewinderIV

HavaPersonel.Com
evrak isimlerinide degistirmeyin diye bir kisim vardi. Ben o yuzden aldigim gibi biraktim karartmadim. 22 si sondu. Bir sorun olsa donerlerdi >D
İsim değiştirme yapmadım da işte karartın dedikleri yerleri kararttım. Sorun olunca dönüyorlarmış zaten bakalım bir şey olmadı şimdilik.

C

cleverman6

HavaPersonel.Com
İsim değiştirme yapmadım da işte karartın dedikleri yerleri kararttım. Sorun olunca dönüyorlarmış zaten bakalım bir şey olmadı şimdilik.
Siz ne zaman kurul mülakatına girdiniz ve ne zaman olumlu mail geldi, sağlık raporunu ne zaman aldınız ve thy hekimine ne zaman teslim ettiniz, raporu teslim ettikten ne kadar sonra cevap geldi, birde bugün başlayan sınıftamısınız, 1 Ekim'de olan mı yoksa henüz belli değil mi

E

ExpertELT

HavaPersonel.Com
benim evraklarin son yuklenme tarihi 22si gece 23.55 ti , 24u de doktor muayenesi var. Zamanlari birbirine cok yakin. Bu gece bincem trene istabula sabaha varirim. Olumsuz bir sey donseler bile hemen donmeleri lazim bugun icinde. Su an oyle bir mesaj almadimda.Destek talebi olusturmustum bu konu hakkinda cevap geldi 30dakika kadar once ama attiklari mesaji goruntuleyemiyorum ,

404 Not Found. diyor mesaji acmaya calistigimda.​

S

SidewinderIV

HavaPersonel.Com
Siz ne zaman kurul mülakatına girdiniz ve ne zaman olumlu mail geldi, sağlık raporunu ne zaman aldınız ve thy hekimine ne zaman teslim ettiniz, raporu teslim ettikten ne kadar sonra cevap geldi, birde bugün başlayan sınıftamısınız, 1 Ekim'de olan mı yoksa henüz belli değil mi
Kurula 6 agustosta girdim, olunlu maili 17 eylulde geldi, saglik raporunu 19 eylulde aldim, daha istanbula goturmedim.

E

ExpertELT

HavaPersonel.Com
sizin bilginiz var mi her sey olumlu olursa ortalama kac gunde baslaniyor egitime

C

cleverman6

HavaPersonel.Com
sizin bilginiz var mi her sey olumlu olursa ortalama kac gunde baslaniyor egitime
Hayır

Geçen gün bir mesajda gördüm, birine 23 Eylül veya 1 Ekim için seçim sunulmuş eğitim için

O yüzden şöyle bir çıkarıma vardım, acaba bu 2 eğitim sınıfı tamamen 29 Temmuz - 2 Ağustos haftası kurul mülakatına girenleri mi kapsıyor şeklinde

C

cleverman6

HavaPersonel.Com
Diğer merak ettiklerim ise şöyle;

Şuan toplam kaç sınıf açıldı, sadece bu 2 tarihte olan sınıf mı var yoksa toplam 4 veya daha fazla sınıf mı olacak

Bir eğitim sınıfında kaç kişi oluyor toplam

Birde diğer eğitim sınıfları ne zaman açılacak tahmini

Konuyu okuyanlar;