Pozisyon veya İlan Adı
Genel

emcey

Üye
15 Nis 2024
133
35
35
Merhabalar,
SunExpressin kabin memurluğu dışında konuşuyorum; Herhangi bir ilanından geri dönüş alan oldu mu? Operasyon ile alakalı tüm pozisyonlara arkadaşlarımızla başvurmamıza rağmen linkedin üzerinden özgeçmişimize bile bakılmadı. Tamamiyle ref olarak mı ilerlemektedir?
Teşekkürler.

Arkadaşım pilotluk konusunda geri dönüş aldı 3 haziranda antalyada sınava girdi. Bende geri dönüş aldım ama gitmedim sınavlarına

• Like
Tepkiler: emcey
Merhabalar,
SunExpressin kabin memurluğu dışında konuşuyorum; Herhangi bir ilanından geri dönüş alan oldu mu? Operasyon ile alakalı tüm pozisyonlara arkadaşlarımızla başvurmamıza rağmen linkedin üzerinden özgeçmişimize bile bakılmadı. Tamamiyle ref olarak mı ilerlemektedir?
Teşekkürler.
Evet LinkedIn üzerindeki başvurularda bu durumu ben de fark ettim. Umarım yakın zamanda bu konuda bir aksiyon alırlar.

• Like
Tepkiler: emcey

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.