Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar tgs form doldurduk 2 gün önce dönüş yapılan oldumu vefadan dönüşler ne zaman yapılıyor bilgisi olan varsa cok sevinirim .haşa bekletişteyiz ama ne arama var ne mesaj
Arkadaşlar tgs form doldurduk 2 gün önce dönüş yapılan oldumu vefadan dönüşler ne zaman yapılıyor bilgisi olan varsa cok sevinirim .haşa bekletişteyiz ama ne arama var ne mesaj
Mulakata belki daha erken donus yaparlar yada ilan kapandiķtan sonra dönuş yaparlar ama cok uzatcaklarını düşünmüyorum yakındır sms yada arama gelir insallah
Mülakat dediğin nedir peki bide TIR ehliyetli olanları arıyorlar sanırım ben normale başvurdum herhangibir dönüş olmadı hangi numaradan arıyorlar kardeş bide mülakat dediğiniz nedir
Mülakat dediğin nedir peki bide TIR ehliyetli olanları arıyorlar sanırım ben normale başvurdum herhangibir dönüş olmadı hangi numaradan arıyorlar kardeş bide mülakat dediğiniz nedir
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.