İş arıyorum lütfen yardımcı olabilir misin
T temizlik iş HavaPersonel.Com Katılım 16 Nis 2024 Mesajlar 12 Tepkime puanı 0 16 Nis 2024 + - #1 İş arıyorum lütfen yardımcı olabilir misin
admin Admin Moderatör Katılım 31 Tem 2023 Mesajlar 2,031 Tepkime puanı 1,800 16 Nis 2024 #2 temizlik iş' Alıntı: İş arıyorum lütfen yardımcı olabilir misin Genişletmek için tıkla ... Şu an temizlik bölümü için açık bir ilan maalesef yok.
temizlik iş' Alıntı: İş arıyorum lütfen yardımcı olabilir misin Genişletmek için tıkla ... Şu an temizlik bölümü için açık bir ilan maalesef yok.
T temizlik iş HavaPersonel.Com Katılım 16 Nis 2024 Mesajlar 12 Tepkime puanı 0 16 Nis 2024 #3 Ofis boy engelleyeyim %43 içme cihazı var evliyim 4 çocuğum var yaşım 36 iş ayarlayabilir misin lütfen Allah rızası için
Ofis boy engelleyeyim %43 içme cihazı var evliyim 4 çocuğum var yaşım 36 iş ayarlayabilir misin lütfen Allah rızası için
admin Admin Moderatör Katılım 31 Tem 2023 Mesajlar 2,031 Tepkime puanı 1,800 16 Nis 2024 #4 temizlik iş' Alıntı: Ofis boy engelleyeyim %43 içme cihazı var evliyim 4 çocuğum var yaşım 36 iş ayarlayabilir misin lütfen Allah rızası için Genişletmek için tıkla ... Maalesef iş ayarlayamam. İşkur üzerinden engelli kadrolarına başvuru yapabilirsiniz. İlçenizin işkur bürosuna gidin.
temizlik iş' Alıntı: Ofis boy engelleyeyim %43 içme cihazı var evliyim 4 çocuğum var yaşım 36 iş ayarlayabilir misin lütfen Allah rızası için Genişletmek için tıkla ... Maalesef iş ayarlayamam. İşkur üzerinden engelli kadrolarına başvuru yapabilirsiniz. İlçenizin işkur bürosuna gidin.
T temizlik iş HavaPersonel.Com Katılım 16 Nis 2024 Mesajlar 12 Tepkime puanı 0 19 Nis 2024 #5 Bugün de Bağcılar'da İŞKUR'a gittim öyle bir şey yok dedim telefonda da böyle yapabilirsin dedim lütfen yardımcı olabilir misiniz
Bugün de Bağcılar'da İŞKUR'a gittim öyle bir şey yok dedim telefonda da böyle yapabilirsin dedim lütfen yardımcı olabilir misiniz