Pozisyon veya İlan Adı
Emirates Cabin Crew
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
16 Ağu 2025
26
5
5
Meslek
Kabin
Merhaba, THY ile en son ön sağlığa girdim. Ek belge istediler teslim ettim ve 2 hafta oldu halen dönüş yok. THY’de çalışmayı tercih ediyorum fakat aynı zamanda alternatiflerimi araştırıyorum.
Emirates ile “invite only” gününe başvurdum fakat red aldım. Bu durumda gerçekten 6 ay beklemeli miyim yoksa işe alım günlerine katılmanın başka bir yolu var mı?

Merhaba, THY ile en son ön sağlığa girdim. Ek belge istediler teslim ettim ve 2 hafta oldu halen dönüş yok. THY’de çalışmayı tercih ediyorum fakat aynı zamanda alternatiflerimi araştırıyorum.
Emirates ile “invite only” gününe başvurdum fakat red aldım. Bu durumda gerçekten 6 ay beklemeli miyim yoksa işe alım günlerine katılmanın başka bir yolu var mı?
Merhaba, thy için hangi konuda ek tetkik istediler acaba sağlık pdfinde yazanlar için mi yoksa başka bir konu mu? Ve nerede yaptırdınız acaba?

Emirates ret mailinde 6 ay beklemeniz gerektiği yazısı var mı acaba

Emirates için ne zaman bașvurmuștunuz?Ben 30.10 tarihinde bșvurmuștum hala underreview görünüyor.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.