K
kobrick
HavaPersonel.Com
Ajetin insan kaynaklarına ulaşabilen var mı aradığımda thy santral çıkıyor ve yönlendirmiyorlar ajete herhangi bir maile de dönüş alamadım
Maille daha kolay ulasabilirsiniz.
Merhaba maile bir dönüş oldu mu?Ajetin insan kaynaklarına ulaşabilen var mı aradığımda thy santral çıkıyor ve yönlendirmiyorlar ajete herhangi bir maile de dönüş alamadım
Merhaba sizin mailinize bir dönüş oldu mu?Maillere dönmüyorlar bile iki maile birden attım.
Maalesef olmadı.Merhaba sizin mailinize bir dönüş oldu mu?
Olmadı maalesefMerhaba maile bir dönüş oldu mu?
Bugün dönüş aldım AJETHR@ajet.com bu adrestenArkadaşlar ik ya attığı maile dönüş alan var mı?
Teşekkür ederim size ne yazdılar mailde? bende mail attım dönüş yapmadılar.Bugün dönüş aldım AJETHR@ajet.com bu adresten
Bende oraya yazdım ama dönen olmadı size ne yazdı ne kadar sürede açıklama olacakmışBugün dönüş aldım AJETHR@ajet.com bu adresten
Emniyet Yönetim Sistemleri Uzmanı İlanı ne zaman açıklanır diye sordum ama bu aşamada net bir tarih veremiyoruz dedilerBende oraya yazdım ama dönen olmadı size ne yazdı ne kadar sürede açıklama olacakmış
Muhtemelen ay sonuna kadar ancaEmniyet Yönetim Sistemleri Uzmanı İlanı ne zaman açıklanır diye sordum ama bu aşamada net bir tarih veremiyoruz dediler
İnşallah yani ona bile şükür ağustos 15 te "Teknik Başkanlık Bünyesinde Görevlendirilmek Üzere Çalışma Arkadaşları Arıyoruz" ilanına başvurdum sınav bile göndermediler bu sabah olumsuz maili atmışlarMuhtemelen ay sonuna kadar anca
Yok artık gerçi yıl sonunu hesaba katarsak işe alım süreci uzayabilir o konuda şirketlerin yıllık kâr zarar işinden, olumlu bile olsa ik ile mülakat olacak mutlaka çünkü kişilik testi ile yerinde görüşme arasında fark varİnşallah yani ona bile şükür ağustos 15 te "Teknik Başkanlık Bünyesinde Görevlendirilmek Üzere Çalışma Arkadaşları Arıyoruz" ilanına başvurdum sınav bile göndermediler bu sabah olumsuz maili atmışlar
Muhmetelen en geç aralık 15 e kadar haber gelir yeni yılın başında da mülakatlar ve işe alım olur diye düşünüyorumYok artık gerçi yıl sonunu hesaba katarsak işe alım süreci uzayabilir o konuda şirketlerin yıllık kâr zarar işinden, olumlu bile olsa ik ile mülakat olacak mutlaka çünkü kişilik testi ile yerinde görüşme arasında fark var
Muhtemelen bu hafta da gelebilir önümüzdeki aya mülakat olsa onun sonucu Ocak olsa Şubat Mart evresinde iş başıMuhmetelen en geç aralık 15 e kadar haber gelir yeni yılın başında da mülakatlar ve işe alım olur diye düşünüyorum
Marta kalmaz bence şubata kalsa da başı gibi olur çok geciktirmezler tabi kaç kişi mülakata girecek bunların kaçı alınacak ona da bağlıMuhtemelen bu hafta da gelebilir önümüzdeki aya mülakat olsa onun sonucu Ocak olsa Şubat Mart evresinde iş başı
Gelir kontrol için temmuzda sınav yaptım hala dönüş yokMarta kalmaz bence şubata kalsa da başı gibi olur çok geciktirmezler tabi kaç kişi mülakata girecek bunların kaçı alınacak ona da bağlı
Kaç kişi başvurdu o da önemli de muhtemelen en fazla 10-15 kişi o da en fazlaMarta kalmaz bence şubata kalsa da başı gibi olur çok geciktirmezler tabi kaç kişi mülakata girecek bunların kaçı alınacak ona da bağlı