AJET İnsan Kaynakları

• Konbuyu başlatan kobrick
  • Başlangıç tarihi
K

kobrick

HavaPersonel.Com
Ajetin insan kaynaklarına ulaşabilen var mı aradığımda thy santral çıkıyor ve yönlendirmiyorlar ajete herhangi bir maile de dönüş alamadım

OzanBey

OzanBey

HavaPersonel.Com
Maille daha kolay ulasabilirsiniz.

A

Ajgsfadadajana

HavaPersonel.Com
Ajetin insan kaynaklarına ulaşabilen var mı aradığımda thy santral çıkıyor ve yönlendirmiyorlar ajete herhangi bir maile de dönüş alamadım
Merhaba maile bir dönüş oldu mu?

A

Ajgsfadadajana

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar ik ya attığı maile dönüş alan var mı?

K

kobrick

HavaPersonel.Com
Bende oraya yazdım ama dönen olmadı size ne yazdı ne kadar sürede açıklama olacakmış
Emniyet Yönetim Sistemleri Uzmanı İlanı ne zaman açıklanır diye sordum ama bu aşamada net bir tarih veremiyoruz dediler

K

kobrick

HavaPersonel.Com
Muhtemelen ay sonuna kadar anca
İnşallah yani ona bile şükür ağustos 15 te "Teknik Başkanlık Bünyesinde Görevlendirilmek Üzere Çalışma Arkadaşları Arıyoruz" ilanına başvurdum sınav bile göndermediler bu sabah olumsuz maili atmışlar

A

Airbird

HavaPersonel.Com
İnşallah yani ona bile şükür ağustos 15 te "Teknik Başkanlık Bünyesinde Görevlendirilmek Üzere Çalışma Arkadaşları Arıyoruz" ilanına başvurdum sınav bile göndermediler bu sabah olumsuz maili atmışlar
Yok artık gerçi yıl sonunu hesaba katarsak işe alım süreci uzayabilir o konuda şirketlerin yıllık kâr zarar işinden, olumlu bile olsa ik ile mülakat olacak mutlaka çünkü kişilik testi ile yerinde görüşme arasında fark var

K

kobrick

HavaPersonel.Com
Yok artık gerçi yıl sonunu hesaba katarsak işe alım süreci uzayabilir o konuda şirketlerin yıllık kâr zarar işinden, olumlu bile olsa ik ile mülakat olacak mutlaka çünkü kişilik testi ile yerinde görüşme arasında fark var
Muhmetelen en geç aralık 15 e kadar haber gelir yeni yılın başında da mülakatlar ve işe alım olur diye düşünüyorum

A

Airbird

HavaPersonel.Com
Muhmetelen en geç aralık 15 e kadar haber gelir yeni yılın başında da mülakatlar ve işe alım olur diye düşünüyorum
Muhtemelen bu hafta da gelebilir önümüzdeki aya mülakat olsa onun sonucu Ocak olsa Şubat Mart evresinde iş başı

K

kobrick

HavaPersonel.Com
Muhtemelen bu hafta da gelebilir önümüzdeki aya mülakat olsa onun sonucu Ocak olsa Şubat Mart evresinde iş başı
Marta kalmaz bence şubata kalsa da başı gibi olur çok geciktirmezler tabi kaç kişi mülakata girecek bunların kaçı alınacak ona da bağlı

A

Ajgsfadadajana

HavaPersonel.Com
Marta kalmaz bence şubata kalsa da başı gibi olur çok geciktirmezler tabi kaç kişi mülakata girecek bunların kaçı alınacak ona da bağlı
Gelir kontrol için temmuzda sınav yaptım hala dönüş yok

A

Airbird

HavaPersonel.Com
Kaç kişi başvurdu o da önemli de muhtemelen en fazla 10-15 kişi o da en fazla

Konuyu okuyanlar;