THY İnsan Kaynakları ve İngilizce Mülakat

• Konbuyu başlatan telegramikapatankim
  • Başlangıç tarihi
T

telegramikapatankim

HavaPersonel.Com
Merhaba,

ben adanada yaşıyorum ve mülakat için adanayı seçtim. adana deprem bölgesi için bölgesel mülakat alanı mı? yoksa diğer iller için de böyle bir şey söz konusu mu?

Bir de mülakatta teknik bir bilgi (seçtiğimiz alana göre, mesela benimki ticari fonksiyon) sorulur mu? yoksa sohbet havasında mı geçer? İngilizce mülakat nasıl olur?

Ayrıca, ben ticari fonksiyonum var ve mülakat tarihlerim 21-25 ağustos arası olacak. Diğer fonksiyonlar için de bu tarihler mi? eğer öyleyse teknik bilgi olmaksızın sadece genel bir mülakat olacak demektir.

admin

admin

Admin
Moderatör
Merhaba,

ben adanada yaşıyorum ve mülakat için adanayı seçtim. adana deprem bölgesi için bölgesel mülakat alanı mı? yoksa diğer iller için de böyle bir şey söz konusu mu?

Bir de mülakatta teknik bir bilgi (seçtiğimiz alana göre, mesela benimki ticari fonksiyon) sorulur mu? yoksa sohbet havasında mı geçer? İngilizce mülakat nasıl olur?

Ayrıca, ben ticari fonksiyonum var ve mülakat tarihlerim 21-25 ağustos arası olacak. Diğer fonksiyonlar için de bu tarihler mi? eğer öyleyse teknik bilgi olmaksızın sadece genel bir mülakat olacak demektir.
Her il için ayrı planlama yapıldı diye biliyorum. Uzman almadıkları için teknik bilgi sorulmayacaktır. Genel olarak sizin tutumunuza, çalışabilir misiniz buna bakacaklardır.

İngilizce mülakat da sohbet havasında geçer kendinizi tanıtmanız varsa geçmiş iş tecrübeleriniz veya eğitim bilgilerinizi söylemeniz istenir. İngilizce mülakatlarda gidişatı siz belirlersiniz. Ancak önemli olan yarım yamalak olsa bile konuşmaya gayret etmektir. Susup beklemezseniz gerisi hallolur.

Telegramı da ben kapadım 😊

C

Cansu98

HavaPersonel.Com
Merhaba özellikle kadın adaylar için soruyorum mülakatta ne giyeceksiniz?ben de adanayı seçtim ve adana sıcağında ceket giymek zor geliyor lütfen yazabilir misiniz ne giyeceğinizi😄

S

Sümeyra

HavaPersonel.Com
Merhaba özellikle kadın adaylar için soruyorum mülakatta ne giyeceksiniz?ben de adanayı seçtim ve adana sıcağında ceket giymek zor geliyor lütfen yazabilir misiniz ne giyeceğinizi😄
Ben İstanbul seçtim beyaz gömlek ve kumaş pantolon yeterli diye düşünüyorum ben öyle giyeceğim yani :) hafif topuklu Ayakkabı soft makyaj toplu saç :)

T

telegramikapatankim

HavaPersonel.Com
normalde de adanada mı yaşıyorsunuz yoksa çevre illerde mi?

E

Erhan

HavaPersonel.Com
Arkadaslar randevu olusturabilen oldumu olduysa nasil yaptiniz desteginizi rica ederim.

N

Nermin

HavaPersonel.Com
İnsan kaynakları departmanına kaç kişi başvuru yapmış ve kaç kişi alınacak belli mi bilen var mı arkadaşlar

E

elendikgaliba.

HavaPersonel.Com
******** kapatıldı maalesef

Z

zsengineer

HavaPersonel.Com
Mühendislik alanından birim mülakatına davet edilen varmı ?

Konuyu okuyanlar;