5 Ağu 2024
1
0
0
Hello everyone,
I recently completed my Associate Degree in Civil Aviation Management and I am currently looking for internship opportunities.
Which aviation companies do you think currently hires interns ? Can those with experience share? Thanks!

Herkese merhaba,

Yakın zamanda Sivil Havacılık Yönetimi alanında Önlisans diplomamı tamamladım ve şu anda staj fırsatları arıyorum.

Hangi havacılık şirketlerinin şu anda stajyer alımı yaptığını düşünüyorsunuz? Deneyimi olanlar paylaşabilir mi? Teşekkürler!

Hello everyone,
I recently completed my Associate Degree in Civil Aviation Management and I am currently looking for internship opportunities.
Which aviation companies do you think currently hires interns ? Can those with experience share? Thanks!

Herkese merhaba,

Yakın zamanda Sivil Havacılık Yönetimi alanında Önlisans diplomamı tamamladım ve şu anda staj fırsatları arıyorum.

Hangi havacılık şirketlerinin şu anda stajyer alımı yaptığını düşünüyorsunuz? Deneyimi olanlar paylaşabilir mi? Teşekkürler!
Hello @Youssef Ben Yacoub. Nowadays, Turkish Airlines is hiring theirs intern appliers through Ulusal Staj Programı. You can easily apply this internship program via the link that I give you below.
Furthermore, If you want to apply another company, you should follow the company's announcements or us in order to be apply first!

Good luck!

Merhaba @Youssef Ben Yacoub. Şu sıralar Türk Hava Yolları Ulusal Staj Programı aracılığıyla stajyer başvurularını kabul ediyor. Aşağıda verdiğim bağlantı üzerinden bu staj programına kolayca başvurabilirsin.
Ayrıca, başka bir şirkete başvurmak istiyorsan, ilk başvuruda bulunmak için ilgili şirketin duyurularını veya bizi takip etmelisin!

Başarılar!

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.