İngilizce Yüz Yüze Mülakat

elvanağüz

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba yüz yüze mülakatta ne soruyorlar girenler tecrübelerini paylaşabilir mi

Milayk615

HavaPersonel.Com
Söylediklerine göre belli bir konu yok cvden ilerleniyor ve sohbet havasında olabiliyor. Sohbeti yönlendiren sen oluyosun konuya göre soru sormaları muhtemel ben daha girmedim girenlerin yorumlarından çıkarımlarımdır

mervvvvvvf

HavaPersonel.Com
Söylediklerine göre belli bir konu yok cvden ilerleniyor ve sohbet havasında olabiliyor. Sohbeti yönlendiren sen oluyosun konuya göre soru sormaları muhtemel ben daha girmedim girenlerin yorumlarından çıkarımlarımdır
Maaş hakkında bilgi verildi mi acaba Antalya’ya yüzyüze gitmeye değer mi

Milayk615

HavaPersonel.Com
Maaş hakkında bilgi verildi mi acaba Antalya’ya yüzyüze gitmeye değer mi
Maaşları eğitim sırasında anca öğrenebiliyorsun diye biliyorum ama çoğu meslekten iyi maaşı olduğu kesin benim de tanıdığım var öğretmenliği bırakıp hostes olan

mervvvvvvf

HavaPersonel.Com
Maaşları eğitim sırasında anca öğrenebiliyorsun diye biliyorum ama çoğu meslekten iyi maaşı olduğu kesin benim de tanıdığım var öğretmenliği bırakıp hostes olan
Evet aslında ben zaten hostes olmak istiyorum ama şehir dışından gelip taşınmaya değer mi ve yeterli mi diye merak ettim çünkü çok yüksek değil diye biliyorum

tokito

HavaPersonel.Com
Eğitimden önce teklif aşamasında öğreniyorsunuz, mülakatları geçtikten sonra.

Milayk615

HavaPersonel.Com
Evet aslında ben zaten hostes olmak istiyorum ama şehir dışından gelip taşınmaya değer mi ve yeterli mi diye merak ettim çünkü çok yüksek değil diye biliyorum
Olursa ben de taşınacağım bence bu bir süreç olarak düşünmelisin şu anda belli bir konumdaysan işinde ve kira derdin yoksa geçim derdin yoksa zaten bu alana geçmen mantıksız. Ama eğer belli bir duruma gelmediysen ve elinde de fazla bir şey yoksa risk almaya değer

Konuyu okuyanlar;