Pozisyon veya İlan Adı
kabin memurluğu

emre1302

Üye
8 Eki 2025
15
1
0
Meslek
Kabin
kelimeler konusunda kafam çok karışık havacılık terimlerine mi çalışmalıyım yoksa genel kelimelere mi odaklanmalıyım

• Like
Tepkiler: airplanebyd
sınavlarda çıkan kelimeler spesifik bir alana yönelik değil. Gündelik yaşamda kullandığımız kelimeler.

• Like
Tepkiler: gunes
Merhaba benim imkanlarım doğrultusunda iPhone 11 cihazımdan giriş yaptım her şey çok normaldi çözdüm ve kaydettim. Sormak istediğim şey ; sınavı çözerken iki yerden kırmızı REC ibaresi ile kayıt alınıyordu fakat kendi görüntümü görmeden soruları çözdüm. Telefondan çözdüğüm ekran küçük olduğu için mi kendi görüntümü görmedim acaba bilmiyorum. Fakat sınava giriş yaparken görüntümü onaylatıp girdim ve dediğim hibi hem sağ üstte hem de sol altta kayıt alındığına dair ibare vardı. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.