THY İngilizce Video Mülakat Tarihi Seçme Hatası

brsakpınar

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba, 18 Temmuz tarihinde tarafıma İngilizce Video Mülakat için tarih seçme linki geldi fakat kimlik doğrulamasını hatasız yapmama rağmen 'Sizin adınıza açılmış herhangi bir takvim bulunmamaktadır. Tarafınıza tarih seçimi ile ilgili eposta geldiğinde lütfen tekrar deneyiniz.' hatasıyla karşılaşıyorum. THY Genel Müdürlüğü'nü aradığımda da mail atmam gerektiği söyleniyor. Maile dönen yok, yarın da son gün. Lütfen yardımcı olun ne yapmam gerekiyor?

_0x90

HavaPersonel.Com
Öncelikle sakin olun, sistemsel kaynaklı bir sorundan dolayı süreciniz olumsuz olarak işlenmez. Denemişsinizdir ancak mail gelene kadar ara ara tekrar deneyin linki. Umarım en kısa sürede de mailinize bir dönüş sağlanır. Bu süreçte yine isterseniz mailinizin ve hatanın ss'ini tarihlerde çıkacak şekilde alın.

elturco

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba, 18 Temmuz tarihinde tarafıma İngilizce Video Mülakat için tarih seçme linki geldi fakat kimlik doğrulamasını hatasız yapmama rağmen 'Sizin adınıza açılmış herhangi bir takvim bulunmamaktadır. Tarafınıza tarih seçimi ile ilgili eposta geldiğinde lütfen tekrar deneyiniz.' hatasıyla karşılaşıyorum. THY Genel Müdürlüğü'nü aradığımda da mail atmam gerektiği söyleniyor. Maile dönen yok, yarın da son gün. Lütfen yardımcı olun ne yapmam gerekiyor?
Nedir son durum ?

Bersanakpinarr

HavaPersonel.Com
Nedir son durum ?
Genel müdürlüğü aradım ve durumu izah ettim. Haftasonu olduğu için çalışan yoktu, mail atmam gerektiği söylendi. Mail de attım herhangi bir dönüş olmadı, sorunum çözülmedi ve tarih seçemedim. Telefonda görüştüğüm kişi de son günü geçmiş olsa da sistemsel bir hata olduğu tespit edilince size dönüş yapılacaktır dedi. Beklemedeyim hala...

Konuyu okuyanlar;