20 Tem 2024
1
0
0
Arkadaşlar merhaba, 18 Temmuz tarihinde tarafıma İngilizce Video Mülakat için tarih seçme linki geldi fakat kimlik doğrulamasını hatasız yapmama rağmen 'Sizin adınıza açılmış herhangi bir takvim bulunmamaktadır. Tarafınıza tarih seçimi ile ilgili eposta geldiğinde lütfen tekrar deneyiniz.' hatasıyla karşılaşıyorum. THY Genel Müdürlüğü'nü aradığımda da mail atmam gerektiği söyleniyor. Maile dönen yok, yarın da son gün. Lütfen yardımcı olun ne yapmam gerekiyor?

Öncelikle sakin olun, sistemsel kaynaklı bir sorundan dolayı süreciniz olumsuz olarak işlenmez. Denemişsinizdir ancak mail gelene kadar ara ara tekrar deneyin linki. Umarım en kısa sürede de mailinize bir dönüş sağlanır. Bu süreçte yine isterseniz mailinizin ve hatanın ss'ini tarihlerde çıkacak şekilde alın.

Arkadaşlar merhaba, 18 Temmuz tarihinde tarafıma İngilizce Video Mülakat için tarih seçme linki geldi fakat kimlik doğrulamasını hatasız yapmama rağmen 'Sizin adınıza açılmış herhangi bir takvim bulunmamaktadır. Tarafınıza tarih seçimi ile ilgili eposta geldiğinde lütfen tekrar deneyiniz.' hatasıyla karşılaşıyorum. THY Genel Müdürlüğü'nü aradığımda da mail atmam gerektiği söyleniyor. Maile dönen yok, yarın da son gün. Lütfen yardımcı olun ne yapmam gerekiyor?
Nedir son durum ?

Nedir son durum ?
Genel müdürlüğü aradım ve durumu izah ettim. Haftasonu olduğu için çalışan yoktu, mail atmam gerektiği söylendi. Mail de attım herhangi bir dönüş olmadı, sorunum çözülmedi ve tarih seçemedim. Telefonda görüştüğüm kişi de son günü geçmiş olsa da sistemsel bir hata olduğu tespit edilince size dönüş yapılacaktır dedi. Beklemedeyim hala...

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.