Pozisyon veya İlan Adı
kabin memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

naczoe

Üye
16 Mar 2024
90
5
35
herkese merhaba arkadaslar freebird ingilizce video asama kisminda ne tarz sorular cikiyor gecen seneyle ayni miydi

Ben de o aşamayı bekliyorum. Yurt dışı için olana başvurmuştum Freebird süreç 3 günde sonuçlanmıştı. Sanırım araya hafta sonu girince pazartesiyi beklediler. Bakalım yarın gireceğim. Yurt dışı için açılan ilanda 30 dk bile sürmedi İngilizce kısmı. Test gibi bir süreci de yoktu. AYT için açılan da farklılık var mıdır bilmiyorum ama. Basit cevaplanabilen sorulardı.

Ben de o aşamayı bekliyorum. Yurt dışı için olana başvurmuştum Freebird süreç 3 günde sonuçlanmıştı. Sanırım araya hafta sonu girince pazartesiyi beklediler. Bakalım yarın gireceğim. Yurt dışı için açılan ilanda 30 dk bile sürmedi İngilizce kısmı. Test gibi bir süreci de yoktu. AYT için açılan da farklılık var mıdır bilmiyorum ama. Basit cevaplanabilen sorulardı.
ya benim haftasonu sinavlarim var bilerek ilk asamayi daha gondermedim ingilizceyi erteliyorum suanlik siz girdikten sonra yazabilir misiniz en azindan gecen seneyle ayni mi bunu ogrenmek isterim

Merhaba, yurt dışı için olan ilanın base’i neresiydi ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.