THY İngilizce ve Kurul mülakatına giren arkadaşlar ne soruldu?

berfink

HavaPersonel.Com
İngilizce ve Kurul mülakatına giren arkadaşlar ne soruldu? Nasıl geçti mülakatlarınız?

Lilie

HavaPersonel.Com
Merhaba Sevgili Aday Arkadaşlar,

Bu önemli konu İle ilgili bilgi verir misiniz? Hep birlikte bir aile olmak umudumuz ümidimiz var. İlerleyen zamanda meslek sahibi olabilirsek her daim birbirimize destek olalım, ki insanlığa da faydalı bireyler olalım. Sizleri seviyorum

admin

Admin
Moderatör
İngilizce ve Kurul mülakatına giren arkadaşlar ne soruldu? Nasıl geçti mülakatlarınız?
Kurul mülakatı spontane gelişen konular üzerine Türkçe olarak gerçekleşiyor. Bir odada 3-5 kadar yönetici önüne çıkıyorsunuz ve orada sizinle normal sohbet ediyorlar. Genel anlamda tavırlarınıza bakıyorlar.

İngilizce mülakat zaten kendinizi tanıtmanızdan ibaret sizin cv niz veya kendinizi tanıtırken söylediğiniz olayların üzerinde duruluyor.

Lilie

HavaPersonel.Com
Kurul mülakatı spontane gelişen konular üzerine Türkçe olarak gerçekleşiyor. Bir odada 3-5 kadar yönetici önüne çıkıyorsunuz ve orada sizinle normal sohbet ediyorlar. Genel anlamda tavırlarınıza bakıyorlar.

İngilizce mülakat zaten kendinizi tanıtmanızdan ibaret sizin cv niz veya kendinizi tanıtırken söylediğiniz olayların üzerinde duruluyor.
Anladım canım teşekkür ediyorum çok aslına baktığında tüm mülakatların başlıca aynı/benzer soruları

Konuyu okuyanlar;