Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu

BKonuk

Üye
6 Ağu 2025
64
16
5
Meslek
Kabin
Arkadaslar merhaba. Giren var mi buna varsa tecrubelerini aktarabilir mi? Ingilizcd muhtemelen sozludur zaten ama genel yetenekten kasti ne? Kalem kagit getirin demisler ben anlayamadim pek

sozlu degil bilgisayar uzerinden girip genel yetenek ve ing testi cozuyorsun yani turkce matematik falan basit ama baya

Arkadaslar merhaba. Giren var mi buna varsa tecrubelerini aktarabilir mi? Ingilizcd muhtemelen sozludur zaten ama genel yetenekten kasti ne? Kalem kagit getirin demisler ben anlayamadim pek
Kalem ve silgi getirmeni istiyorlar, orada 50 genel yetenek 50 ingilizceden oluşan sınav kitapçığı veriyorlar size. Bilgisayar vs yok.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.