Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu

Gülkara

Üye
1 Kas 2025
6
3
0
Meslek
Kabin
Merhaba, bir sorum olacaktı. Ben 5 kasımda genel yetenek sınavına girdim ve sonrasında bana olumlu sonuçlandığına dair mail gelmişti. Ardından aynı mailde ise 13 kasım da İngilizce & İkinci Yabancı Dil Sözlü (İkinci yabancı dil bilen adaylar için) sınavına davet edildim. Ben kurul mülakatında aynı gün olacağını düşünmüştüm ama emin olamadım. Kurul mülakatı başka gün mü yapılıyor ve ne kadar sonra bilgisi olan var mı?

• Like
Tepkiler: Üye silindi 21385
Merhaba, ben de aynı şekilde 5 kasımda ilk aşamadaydım, sunumda farklı günler içerisinde yapacaklarını söylemişlerdi. Benden önce giren bir arkadaşıma 1 hafta içinde kurul mülakatı maili gelmiş.

ben de 5 kasimda sinava girdim, 11kasima ing sozluye davet ettiler ama mailin ortasinda bu asama olursa turkce mulakata da alacaklari yaziyir

Evet herkese farklı şekilde atılıyor sanırım. Benim ingilizce sözlü mülakatım için 13 kasıma gün vermişler ama kurul mülakatı hakkında bir bilgi yok. Mailleri dikkatli okumak gerekli

Merhaba, bir sorum olacaktı. Ben 5 kasımda genel yetenek sınavına girdim ve sonrasında bana olumlu sonuçlandığına dair mail gelmişti. Ardından aynı mailde ise 13 kasım da İngilizce & İkinci Yabancı Dil Sözlü (İkinci yabancı dil bilen adaylar için) sınavına davet edildim. Ben kurul mülakatında aynı gün olacağını düşünmüştüm ama emin olamadım. Kurul mülakatı başka gün mü yapılıyor ve ne kadar sonra bilgisi olan var mı?
Ne zaman başvurdunuz acaba

acaba ingilizce sozlu mulakatta neler soruluyor kac dakka sürüyor bilgisi olan var mi
Henüz girmedim bende gireceğim ama duyduğum kadarıyla 10 dakika en fazla sürüyor ve daha çok seni tanımaya yönelik sorular soruluyor. Ayrıyeten anlattığın konuya bağlı da sorular geliyor.

Evet herkese farklı şekilde atılıyor sanırım. Benim ingilizce sözlü mülakatım için 13 kasıma gün vermişler ama kurul mülakatı hakkında bir bilgi yok. Mailleri dikkatli okumak gerekli
Evet benimde aynı şekilde maili okuduğumda kurul mülakatından bahsetmiyor. Sanırım ingilizce mülakat sonrası başka gün için tekrardan mail atılacak o zaman.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.